Norra Stockholms psykiatri, Avd 24


Avdelning 24 är en allmänpsykiatrisk avdelning som är placerad på S:t Görans sjukhusområde, Kungsholmen, tillhörande Norra Stockholms psykiatri, NSP. Vi har specialistkompetens för patienter med personlighetssyndrom, autism, tvång och ångestsjukdomar. 

Avdelningen har 16 st vårdplatser och vi arbetar enligt personcentrerad omvårdnad med fokus på patientens egna resurser. Patienten ska i största möjliga utsträckning vara delaktighet i sin egen vård. Målsättningen är korta vårdtider och frivillig vård. Som sjuksköterska ingår du i ett team med läkare, kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut och undersköterskor/skötare. 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tycker om att arbeta i en utvecklande miljö där du som sjuksköterska har en central och viktig roll som arbetsledare och att utveckla psykiatrisk omvårdnad. Som sjuksköterska leder och ansvarar du för omvårdnadsarbetet och individens hela vårdprocess. I arbetet ingår att planera, utvärdera och följa upp omvårdnadsinsatser kontinuerligt tillsammans med övriga medarbetare i teamet. 

Avdelningen befinner sig i ständig utveckling för att kunna erbjuda bästa möjliga vård och vi ser gärna att du är öppen för verksamhetsutveckling, nya kunskaper och metoder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för psykiatri och gärna en vilja för vidareutbildning inom psykiatrisk omvårdnad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Villkor

Heltid med tillsvidare 50% och vikariat 50% på ca 12 månader. Individuellt schema med dag och kvällspass med tjänstgöring 2 av 5 helger. På arbetspassen kväll och helg arbetar du aldrig som ensam sjuksköterska, arbetslagen består då av två sjuksköterskor och två undersköterskor/skötare.

 

Vi erbjuder dig:

-Skräddarsydd introducering, längd och innehåll som anpassas efter dig

-Kompetensutveckling och vidareutbildning

-Friskvårdsbidrag och friskvårdstid 

-Subventionerad sjukvård i öppenvård  -

Kvarstannande bonus - efter ett års anställning tillkommer årligen en tidbank på 40 timmar (vid heltid) som kan tas ut i ledighet, pengar eller extra pensionsavsättning.

 

Övrig information

Vid frågor kontakta:

Enhetschef Lena Nylin Andersson, lena.nylin-andersson@regionstockholm.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-06-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Tillsvidare 50% och vikariat 50% på ca 12 månader.
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2394
Kontakt
  • Lena Nylin Andersson, 070-2466702
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490lena.elfstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb