Nu söker vi dig som är barn- och ungdomsläkare gärna med erfarenhet av mottagningsverksamhet. Du brinner för att arbeta med barn och unga, trivs med att arbeta i team och samarbeta med andra yrkesprofessioner. Välkommen att ingå i vårt engagerade och kvalitetstänkande team på BUMM!

Om tjänsten

Som läkare på BUMM arbetar du med besöksverksamhet i varierade former. De största patientgrupperna är obesitas, astma- allergi, mag-tarm, ADHD men vår en breda medicinska mottagning innefattar också bla inkontinens, tillväxtutredningar, kroniska sjukdomar, uppdrag åt socialtjänsten, uppföljningar från sjukhusvård. Vi har akutverksamhet för barn 0-1 år. Patientgrupperna kan variera något beroende på dina tidigare erfarenheter och din kompetens. Du kommer ingå i en verksamhet med 14 st medarbetare. Här arbetar vi tvärprofessionellt inom mycket, vi har direkt samverkan med rehab, paramedicin och psykiatrins samtliga vårdnivåer. Den medicinska vården är bred därför behövs en ödmjukhet inför varandras kompetenser och alla förväntas dela med sig av sina erfarenheter. 

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  • Mottagningsverksamhet barn 0-18år
  • Akutbesök 0-1år
  • Uppdrag från socialtjänsten

Om vårt erbjudande:

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2024. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

  • Vara utbildad specialistläkare inom barn och ungdomsmedicin
  • Ha god eller mycket god svenska i tal och skrift

Du är kvalitativ i ditt arbete, har förmåga att lösa problem, pedagogisk insikt, engagerad och intresserad av nya möjligheter och vill vara med i utvecklingen av vår verksamhet. Du har en lagkänsla, social kompetens och en god förmåga att kommunicera. Vi förväntar oss att du delar vår grundsyn "Allas rätt att vara lika olika" ur ett HBTQI perspektiv.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

BUMM ligger vid Norrtälje sjukhus och har vårdgrannar som Rehab, Vårdcentraler och Sjukhusmottagningar i direkt anslutning, vilket främjar och förenklar samverkan i ett tvärprofessionellt arbete. Vården är i ständig utveckling så också på BUMM. Tiohundra stödjer utveckling att tänka nytt och uppmuntrar till utveckling, förändring och innovation. Sedan 2016 är enheten HBTQI certifierad. Hos oss får du jobba med erfarna och kunniga kollegor i en miljö som präglas av gemenskap och ansvarstagande där vi har barnets bästa i centrum. Vi arbetar regelbundet och systematiskt med utveckling och förbättringsarbete oftast mellan yrkesprofessionerna. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enl överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2390
Kontakt
  • Viktoria Hägerfelth, enhetschef, 08-12326614
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb