Medicinmottagningen söker en engagerad sjuksköterska med intresse för stroke och som vill utvecklas hos oss. Här får du ta del av en spännande vardag med mycket arbetsglädje, varierande arbetsuppgifter och en verksamhet med patienten i fokus.

Strokemottagningen är en del av verksamhetsområde Geriatrik-Internmedicin där även endokrin, kardiologi, KOL, Klinfys, Diagnostiskt centrum samt Mag-tarm och levermottagningen ingår.

Profilpatienter på strokemottagningen är patienter som fått en strokediagnos eller TIA-diagnos. 

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Arbetet som sjuksköterska är omväxlande och du kommer att utveckla dina kunskaper både inom omvårdnad och medicin. 

Patienterna kommer till oss för återbesök och rådgivning. Arbetsuppgifterna består av mottagningsarbete, boka och kalla besök, sjuksköterskeledd mottagning, telefonrådgivning, remisshantering, registrera i kvalitéregister, teamrond på vårdavdelning samt ingå i strokeprocessen.    

Du kan bli tilldelad ansvarsområde på Medicinmottagningen.

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är ansvarstagande och självständig person som vill vara med och forma och driva vår verksamhet framåt! Egenskaper som flexibilitet, lyhördhet och en vilja att lära samt utvecklas är värdefulla. Du är trygg i din roll som sjuksköterska, lösningsorienterad samt tar egna initiativ till förbättring utifrån verksamhetens behov. Du sätter patienten i fokus. God förmåga att samarbeta över proffesionsgränser och har god social kompetens.

Dina kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med stort intresse av strokevård och har minst två års erfarenhet av strokevård. Meriterande är du som har strokekompetensutbildning. 

Anställningsform:  

Heltid 40 tim/v. Tillsvidareanställning. Dagtid.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim./v. 100 %
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2181
Kontakt
  • Katarina Janhagen, 08-12324454
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , 08-12324000
Publicerat 2024-04-03
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb