Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri Sydväst, Heldygnsvårdssektionen

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Vår avdelning för patienter med affektiva sjukdomar och främst för patienter med bipolär sjukdom söker nu en undersköterska att komplettera vår erfarna undersköterskegrupp. Har du intresse för utvecklingsarbete med personcentrerad vård och samverkan med vår högspecialiserade öppenvård så välkomnar vi dig.

Arbetsuppgifter

Den psykiatriska omvårdnaden har en central roll i undersköterskans arbete. Grunden är den vårdande relationen och vi arbetar utifrån kognitiva metoder och personcentrerad vård. Du kommer att arbeta i team som består av patient, undersköterska, sjuksköterska, läkare. I den professionsövergripande vårdplanen planeras vårdtiden och dess innehåll tillsammans med patienten. Du kommer att stödja patienten i den dagliga omvårdnaden, delta i den dagliga planeringen och uppföljningen av vården på enheten, ansvara för olika övergripande aktiviteter på avdelningen och löpande dokumentera i patienternas journal.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av att vårda patienter med affektiva sjukdomar. Vi önskar att du är intresserad av ett ansvarsfullt arbete som kräver förmåga till egna bedömningar och beslut samt att du är villig att aktivt delta i ständigt pågående förändrings- och förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av psykiatriskt vårdarbete.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2179
Kontakt
  • Rut Janzon Ene, Vårdenhetschef, 073-6825769
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 010-4429009
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-04-23

Tillbaka till lediga jobb