Folktandvården Stockholm

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte. 

Är du intresserad av ett spännande uppdrag som upphandlare? Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du självständigt genomför kvalificerade upphandlingar!

Ditt uppdrag
Som upphandlare på Folktandvården Stockholm kommer du att ansvara för att genomföra upphandlingar av varor och tjänster. Du samarbetar nära verksamheten och avdelningarna på vårt huvudkontor. Arbetet omfattar hela upphandlingsprocessen från marknadsundersökning, upprättande av upphandlingsdokument, annonsering, utvärdering av anbud, avtalsskrivning samt visst stöd till de som har huvudansvaret för implementeringen av avtalen. Vidare i rollen ingår även vissa utbildningsmoment.

I rollen som upphandlare är man både projektledare och processledare vilket innebär att du både kommer att agera som stöd samt arbeta strategiskt med förbättringsförslag.

Du kommer att tillhöra vår avdelning för Inköp- och Försörjning som är indelad i tre enheter, upphandling, medicinteknik och lokaler, och består av nio personer. Vårt huvudkontor ligger vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. Arbetet kan utföras delvis på distans men kräver också närvaro på vårt huvudkontor minst två dagar i veckan.

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

 • Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
 • Tjänstepension
 • Löneväxling till pension
 • Extra semesterdagar till dig över 40 år
 • Tillägg vid föräldraledighet
 • Möjlighet till del av incitamentsmodell
 • Frisktandvård
 • Subventionerad läkarvård

Din bakgrund
Du har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har även mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, samt i Officepaketet. Vi söker vi dig som har god erfarenhet av arbete med upphandlingar inom offentlig verksamhet och LOU.

Meriterande för rollen är om du har erfarenhet från upphandling inom vården samt erfarenheter av att leda/projektleda grupper.

Vidare som person är du lugn och positiv även i utmanande situationer samtidigt som du etablerar förtroende. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem samt drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Anställning
Välkommen med din ansökan senast 23 april-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde 1 september-2024 eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan då tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Har du frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Lisa Tingström avdelningschef - inköp och försörjning, telefon 070-203 67 46, mail lisa.tingstrom@regionstockholm.se.
Amanda Gustafsson HR-partner/rekryterare, telefon 072-594 93 58, mail amanda.gustafsson@regionstockholm.se.

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda, ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra. Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2134
Facklig företrädare
 • Jörgen Karlsson, TT, 08-12315232
 • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
 • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-04-23

Tillbaka till lediga jobb