Vill du vara med och utveckla kvinnosjukvården? Vi på Danderyds sjukhus Kvinnosjukvård och förlossning söker nu en specialistläkare!

 

Vårt anställningserbjudande

VO Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds Sjukhus är under aktivt, positivt utvecklande av framtidens förlossningsvård. Fokus är hög patientsäkerhet och god arbetsmiljö.

Du kommer att få trevliga, kompetenta och inspirerande kollegor. Du kommer att ha tid för patienterna och för utveckling, samt jobba med engagerade medarbetare på alla enheter.

Vi erbjuder också en årlig fastställd utbildningspeng och utbildningsdagar för att möjliggöra externa kurser och utbyten. För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas och stimuleras genom kontinuerlig fortbildning, deltagande i utvecklingsarbete och gärna forskning. Vi har veckovisa falldragningar och tidskriftsreferat samt återkommande uppskattade internutbildningar. Du är välkommen att bidra aktivt i utvecklingsprojekt och forskning.

Danderyds Sjukhus är fint beläget vid Edsviken med utmärkta kommunikationer, t.ex. en egen T-banestation.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta inom vår obstetriska verksamhet som består av specialistmödravård med ultraljudsmottagning, antenatalenhet, förlossning, elektiva sectio och eftervård. På Danderyds förlossning föds ca 5000 barn/år. Jourverksamheten omfattar till stor del obstetrik, men också akut, benign gynekologi.

Det finns fyra jourlinjer: primärjour förlossning, primärjour gyn, mellanjour (erfaren specialist) och bakjour. Handledning av yngre kollegor, ST-läkare och medicine kandidater är också stimulerande delar av tjänsten. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom obstetrik. Har du erfarenhet av utvecklingsarbete, forskning och undervisning är det meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

 

Personliga egenskaper

Du kan organisera och prioritera arbetet effektivt, då arbetet växlar i intensitet. Du kan sätta patienten i fokus för bästa patientupplevelse. Du kan samarbeta väl med alla personalkategorier och andra verksamhetsområden. Du kan handleda yngre kollegor, medarbetare och studenter och söker själv handledning när du behöver. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

LUS-tjänst

Fyll i dina kontaktuppgifter digitalt och skicka in följande bestyrkta handlingar:

  • CV Legitimationsbevis läkare
  • Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen
  • Ev bevis på medicine licentiat/doktorsexamen
  • Ev publikationsförteckning 

Vi ser helst att du scannar in ovan angivna handlingar och bifogar i ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2084
Kontakt
  • Karin Lichtenstein Liljeblad, 08-12358954
Facklig företrädare
  • Minna Lundén, 0708-833689
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-25

Tillbaka till lediga jobb