Södersjukhuset AB, Internmedicin, Medicinmottagning

Nu söker vi dig med särskilt intresse av och kunskap inom allergologi där du kommer att ingå i allergiteamet. Är du vår nya kollega? Kom till oss på Allergimottagningen!

Arbetsbeskrivning 

Allergimottagningen är en del av Medicinmottagningen på Södersjukhuset, som är en av landets största i sitt slag. Här bedrivs öppenvård och dagvårdsverksamhet inom våra medicinska specialitetsområden, såsom lung, allergi, diabetes, endokrinologi, neurologi, hematologi och gastroenterologi. Vi arbetar evidensbaserat utifrån medicinsk och pedagogisk forskning samt i tvärprofessionella team med sjuksköterskor, dietister, läkare och kuratorer, allt för att kunna erbjuda patienter bästa möjliga vård.

På internmedicin har vi fyra dietisttjänster, vilka fördelas både inom slutenvård och öppenvård, alla med viss inriktning, samtidigt som man hjälps åt vid arbetstoppar och täcker för varandra vid ledigheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara: 

  • Att möta patienter under mottagningsbesök, både individuellt och i team tillsammans med läkare och/eller sjuksköterska
  • Genomförande av födoämnesprovokationer i samarbete med övriga teammedlemmar
  • Att genomföra egna patientbesök och uppföljningar, där du antingen möter patienterna personligen eller digitalt via Alltid Öppet-plattformen

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll. Du utgår från patientens behov, är ansvarstagande, engagerad och trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständig med god förmåga att prioritera och fatta beslut. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, och besitter en god administrativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kompetenskrav

  • Legitimerad dietist med svensk legitimation 
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom Hälso- och sjukvården
  • Intresse för- och erfarenhet av att föreläsa, undervisa, implementera och sprida kunskaper inom ämnet för övriga professioner inom verksamhetsområdet

Meriterande

  • Erfarenhet av att arbetat i interprofessionella team
  • Erfarenhet av allergier

 

Erbjudande

En arbetsplats där du får vara självgående och ta ett stort ansvar för att planera den dagliga verksamheten tillsammans med ett team av sjuksköterskor och läkare. Hos oss får du möjligheten att bli en del i vårt sammansvetsade och härliga team på en mottagning som kännetecknas av en atmosfär som präglas av trygghet, glädje och gemenskap. Vi ser alltid över befintligt arbetssätt för att se om det kan utvecklas och förbättras, allas röst är viktig och du kan påverka.

Annika Ahlén blir din närmsta chef och är lyhörd och ser sina medarbetare. Vårt samarbete bygger på ett ömsesidigt förtroende och tillit. Hon värnar om ett öppet arbetsklimat, där delaktighet, tydlighet, transparens och dialog är en självklarhet.

Läs mer om vårt erbjudande här.

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med urval och intervjuer löpande. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2065
Kontakt
  • Annika Ahlén, 08-12363130
Publicerat 2024-03-26
Sista ansökningsdag 2024-04-26

Tillbaka till lediga jobb