Välkommen att söka vikariat hos oss på Inskrivningsmottagningen!

 

Vårt anställningserbjudande

På inskrivningsmottagningen (IM) tar vi emot patienter som kommer för en planerad operation inom kirurgi, urologi samt ortopedi. Ditt första möte med patienten inför operation blir tonsättande för resten av upplevelsen under kommande vårdtid. Tiden för mötet med patienten är ibland kort och bygger på att vi är väl förberedda, levererar tydlig information och får patienten att känna sig i trygga händer. 

Hos oss får du arbeta självständigt med en bred patientgrupp i nära samarbete med operation, anestesi och slutenvårdsavdelningarna. Verksamheten är spännande och utmanande med snabba flöden, vilket gör att vi lär oss att vara på tårna för att hänga med i svängarna. Som sjuksköterska erbjuds du kompetensutveckling, reflektionsforum, föreläsningar och omvårdnadsluncher. Inom verksamheten sker ständigt insatser för att göra arbetsmiljön ännu bättre. 

 

Arbetsbeskrivning

Du som sjuksköterska ansvarar för den pre- och postoperativa omvårdnaden på mottagningen. Det innebär att du tillsammans med övriga teamet arbetar för att flödet till operation ska blir så optimalt som möjligt. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat inskrivning av patienten, provtagningar, kontroller, läkemedelshantering, smärtlindring, sårvård med mera. Patienten ska alltid känna sig trygg, delaktig och omhändertagen.

 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du som söker har minst två års erfarenhet av pre- och postoperativ vård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi söker dig som har ett stort fokus på kvalitet och patientsäkerhet samt ett genuint intresse för människan. Du behöver vara flexibel, noggrann och ha lätt för att skapa goda relationer. Vi ser gärna att du lockas av en verksamhet med rutiner, ordning och reda samt har förmåga att arbeta självständigt men också värderar ett gott samarbete med olika yrkesgrupper och andra enheter. Vidare behärskar du svenska språket flytande i både tal och skrift. 

 

Övrigt

Anställningen är ett vikariat from 3 juni 2024- tom 31 Aug 2025, med möjlighet till förlängning. Arbetstid 40 tim/vecka, mån-fre. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 timmar/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/847
Kontakt
  • Jenny Lindberg Barrios, 0812356960
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets fackexpedition, 08-12357070
Publicerat 2024-03-12
Sista ansökningsdag 2024-04-07

Tillbaka till lediga jobb