Södersjukhuset AB, Kvinnosjukvård, Specialistmödravård/Ultraljud

Specialistmödravård/ultraljudsmottagning, BBSÖS söker barnmorska med utbildning i ultraljud och fosterdiagnostik!

Vi har ett spännande och utvecklande arbete för dig!

På BB SÖS arbetar vi evidensbaserat för en trygg, säker och personcentrerad vård med den blivande och nyblivna familjen i fokus. Vi värnar om det friska i födande och föräldraskap, såväl i det normala förloppet som i det komplicerade. Nu söker vi dig som är kommunikativ och relationsskapande och trivs med att arbeta i team samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt. Nytänkande, arbetsglädje och att sprida positiv energi är viktiga egenskaper nu när BB SÖS bygger vidare mot framtidens förlossningsvård. Specialistmödravård och ultraljudsmottagningen är belägen i gemensamma lokaler och har ett nära samarbete med varandra och övriga kliniken.


BBSÖS Ultraljudsmottagning

På ultraljudsmottagningen arbetar barnmorskor och läkare som är specialutbildade inom ultraljudsdiagnostik. Tillsammans utför vi cirka 13.000 obstetriska ultraljud årligen. Förutom ultraljudsundersökningar under graviditeten utför vi även fostervattenprov, moderkaksprov och NIPT.


Om tjänsten:

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av obstetriska ultraljudsundersökningar. Vi eftersträvar variation i arbetet, därför förekommer även arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning och remisshantering. Tillsammans med övriga medarbetare deltar du i utformning, uppdatering och förbättring av rutiner.


Dina kvalifikationer:

Vi söker en engagerad och duktig ultraljudsbarnmorska.

Vi ser att du är en Leg. barnmorska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård samt är examinerad inom obstetriskt ultraljud. Det är ytterligare meriterande att du är erfaren och kan undervisa och handleda blivande kollegor.

Utöver det, letar vi efter dig som är;

Ansvarsfull och självgående: Du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter och är redo att anpassa dig till olika situationer för att nå önskade mål. Att strukturera ditt arbete med lugn och reflektion är en del av din arbetsstil.

Trygg och flexibel: Du är bekväm med dig själv och kan anpassa dig till olika omgivningar och krav.

Samarbetsvillig och prestigelös: Att samarbeta för att uppnå gemensamma mål är viktigt för dig. Du är inte rädd för att hjälpa dina kollegor och är flexibel nog att stötta där behovet är som störst.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltids/ deltidstjänstgöring dagtid. Tillträde efter överenskommelse. Vi söker även dig som är intresserad av en timanställning.

Information av tjänsten lämnas av: Yvonne Eisenberg, Vårdenhetschef ultraljud 08-12365036

Fackliga företrädare: Vårdförbundet Centra Söder tel: 070-484 33 10

Övrigt:

Vi kan komma att kalla till intervju under ansökningstiden. Tillsättning av tjänst kan komma att ske innan ansökningstiden har gått ut. Innan anställning görs registerkontroll enligt Södersjukhusets riktlinje.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5189
Kontakt
  • Yvonne Eisenberg, 08-12365036
Publicerat 2024-04-18
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb