Vill du vara en viktig del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Kungsholmen söker en arbetsterapeut som tillsammans med de andra medarbetarna på enheten behandlar barn och unga med psykiatriska sjukdomar och tillstånd.

BUP Kungsholmen är en öppenvårdsmottagning som bedriver modern barn- och ungdomspsykiatri på specialistnivå. Vi ansvarar för att bedöma och behandla psykiatriska problem på specialistnivå hos barn och ungdomar 0-17 år primärt boende i stadsdelarna Kungsholmen, Norrmalm och Östermalm. 

BUP Kungsholmen arbetar med planerad och akut barn- och ungdomspsykiatrisk vård på dagtid, måndag till fredag. Vi arbetar med stegvis vård för att kunna erbjuda våra patienter rätt vård på rätt nivå utifrån BUPs processkartor och Socialstyrelsens riktlinjer. Med hjälp av modellen håller vi en jämn och hög nivå på våra insatser och frigör resurser till de mest vårdbehövande patienterna. 

På BUP Kungsholmen befinner du dig i ett sammanhang med bred och specialiserad kompetens. Vi är en personalgrupp på cirka 45 anställda, bestående av psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, medicinska sekreterare och administratörer. På mottagningen har vi tydliga arbetssätt och rutiner för hur vi utför vårt arbete. Vi har ett gott samarbete mellan professioner och ett brett administrativt stöd till medarbetarna på mottagningen.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsterapeut är dina huvudsakliga arbetsuppgifter kartläggning, planering och utförande av arbetsterapeutiska insatser till barn och familj med inriktning på kognitivt stöd samt sömnsvårigheter. Du kan komma att få hålla i utbildningar och föreläsningar riktade till patienter, vårdnadshavare och nätverk, exempelvis skola. Arbetsterapeuterna inom hela BUP har regelbundna yrkesträffar.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad arbetsterapeut och ha erfarenhet av arbete inom BUP, psykiatri och/eller habilitering. Meriterande är erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel. COPM är det bedömningsinstrument som vi främst använder oss av. Önskvärt är därmed kunskap och tidigare erfarenhet av COPM-instrumentet men även bedömningsinstrument såsom BAS, PRPP och KaTid.

Personliga egenskaper

Du ska vara strukturerad, ansvarstagande, flexibel och kunna samarbeta med övrig personal. 

Vi ser gärna att du trivs med arbete i öppenvård där man möter patienter med stor variation i problematik och funktionsnivå. Vi tror att du kommer att trivas om du är intresserad av barns utveckling och psykiska hälsa och vill erbjuda dem de bästa insatserna utifrån evidens. Du får gärna bidra till utvecklingen av mottagningen, komma med egna idéer och ta initiativ. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, möjlighet till löneväxling, avtalspension och försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Övrig information
Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss

BUP Kungsholmen är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4911
Kontakt
  • Karin Rådberg Lundvall, enhetschef, 08-12352581
Facklig företrädare
  • Aina Blom, Saco, 070-7630129
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb