Folktandvården Stockholm, Specialisttandvård, Eastmaninstitutet Käkkirurgi

Vill du vara med och utveckla Käkkirurgin i Stockholm? Vi finns på Folktandvården Eastmaninstitutet vid Vasaparken i Stockholm!

På Folktandvården Eastmaninstitutet Stockholm bedrivs specialisttandvård för barn och vuxna inom samtliga odontologiska discipliner. Vi arbetar i en dynamisk och multidisciplinär miljö och med nära samarbete med Karolinska Institutet för forskning och utbildning. Den käkkirurgiska kliniken tar emot drygt 5000 remisser per år och är en av Sveriges största implantatkliniker. Vårt växande vårdpanorama omfattar den breda basen av käkkirurgisk vård. Två dagar per vecka har vi narkoskirurgi i samarbete med ÖNH.


Uppdraget
Nu har du möjlighet till ett spännande arbete som övertandläkare i käkkirurgi med goda möjligheter till utveckling, utbildning och forskning. Här utför vi käkkirurgisk vård på barn och vuxna och för dig finns unika möjligheter att vara med och utveckla det växande käkkirurgiska vårdpanoramat. Vi bedriver nischutbildning, ST utbildning och meriteringsutbildning samt forskning. På kliniken är vi drygt 35 stycken engagerade medarbetare. Vi har en mycket öppen och positiv atmosfär.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är specialisttandläkare i Käkkirurgi, med gedigen klinisk erfarenhet och med intresse för utbildning och forskning. Vi söker dig med hög samarbetsförmåga och som vill bidra till något större. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och du ser samverkan med andra specialister och med alla medarbetare som en självklarhet och värnar om en god arbetsmiljö. Det är meriterande med erfarenhet från ST handledning. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen
Välkommen med din ansökan senast den 29 juni-2023. Tjänsten är tillsvidare och på heltid eller deltid. Tillträde under hösten 2023 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Urval kommer att ske löpande så sök gärna idag!

Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Annika Rosén, 08-123 160 37, eller arbetsledare Christina Björklund 08-123 165 76.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde under hösten 2023 eller efter överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4870
Kontakt
  • Annika Rosén, 08-12316570
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, 08-12315232.
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-29

Tillbaka till lediga jobb