Beskrivning

Djursholms husläkarmottagning och Stocksunds vårdcentral är två vårdcentraler där vi jobbar som en. Vårdcentralerna ligger ett stenkast ifrån varandra och tillsammans har vi ca 10 000 listade patienter. På vårdcentralerna har vi hemsjukvård, medicinsk fortsjukvård med möjlighet att prova ut ortopediska hjälpmedel, första linjens psykiatri, astma/KOL sjuksköterska, allergimottagning m.m. 

Vi organiserar vår hemsjukvård med en avsatt läkare och två dedikerade sjuksköterskor som ansvarar över hemsjukvårdens patienter och därutöver har vi annan sjuksköterskepersonal som hjälper till i hemsjukvården. Till sin hjälp har sjuksköterskorna en grupp undersköterskor som gör dagliga besöken hos patienterna och rapporterar tillbaka till sjuksköterskorna. 

Vi söker Dig som är distriktsköterska eller sjuksköterska och är intresserad av att arbeta som Sjuksköterska/samordnare i vår fina verksamhet. Som person ska du vara flexibel, engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativt vård. 
Som samordnare kommer du ansvara för enklare bemanningsfrågor (ex. ringa vikarier enligt lista. planera 'slingorna' osv.) Detta kräver ett strukturerat sinne. Du kommer dagligen att jobba med coachning och handledning av övrig personal. 

Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är Du välkommen till oss. 

Arbetsuppgifter

Vi söker främst dig med med kompetens från hemsjukvård, ASIH eller liknande verksamhet. Du behöver för arbetsuppgifterna tycka att det är kul att leda och planera. 

Du kommer att jobba lite med bemanningsfrågor men framförallt med planeringen av arbetet för undersköterskorna och fungera som stöd för dina kollegor och arbetskamrater i hemsjukvården. 

Du kommer att vara del av ledningsgruppen på Djursholms HLM. 


Anställningsform

Tillsvidareanställning.


Kvalifikationer

Du ska vara distriktssköterska eller leg sjuksköterska. Vidareutbildning inom sjuksköterskans specialistområde är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom primärvården samt erfarenhet av arbete i journalsystemet TakeCare.


B-körkort är ett krav då vi använder bilar för att ta oss hem till våra patienter. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Djursholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4815
Kontakt
  • Andreas Dahlqvist, 08-12336809
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490,carin.lhotsky@regionstockholm.se
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb