Vi söker en erfaren undersköterska till Neurologkliniken.

 

Vår avdelning

Avdelning 72/78 tar hand om akuta patienter i behov av akuta utredningar inom neurologi.

AVD 72 är en neurologisk slutenvårdsavdelning. Vi vårdar patienter som har neurologiska sjukdomar i behov av utredning, behandling och teambedömning. Vi vårdar också patienter med kronisk invasiv andningsstöd som behöver assistenter för att kunna komma hem. Vi har ett nära samarbete med Nationellt Respiration Centrum (NRC). Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast, logoped samt dietist.

 

Vårt anställningserbjudande

Hos oss får du möjlighet ta del av en lärande och utvecklande arbetsmiljö med patienten i fokus, vi söker en undersköterska som är kompetent, driven och engagerad i omvårdnadsarbetet. Det finns möjligheter att jobba tvåskift (dag och kväll), treskift  eller  natt om så önskas. Just nu håller vi på att expandera och därför behöver vi just nu 4 heltidstjänster.

Att arbetat på neurologkliniken kommer att öppna dina möjligheter till kompetensutveckling.


Arbetsbeskrivning

Som undersköterska kommer du delta i patientens basala omvårdnad och aktiv deltar med dina kunskaper på ronden med resten av teamet, du kommer tillsammans med en annan kollega jobba i team tillsammans med en sjuksköterska. Och tar hand om max 6 patienter på avdelning 72 och max 8 patienter på avdelning 78 där alla patienter är uppegående utan omvårdnadsbehov.

I ditt arbete ingår medicintekniska moment såsom blodprover, assistera vid lumbal punktion, ta EKG, koppla på telemetri, trakeostomi och ventilationsvård, hantering av sondmatpumpar, skötsel av peg, administrering av inhalationer. Det finns möjligheter att så småningom kunna ansvara för en specifik området inom din specialitet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från akutsjukvård.

Utbildad undersköterska med examen från Vård – och omsorgsprogram.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande med erfarenhet av arbete som undersköterska inom akutsjukvård och/eller neurologisk akutsjukvård.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4731
Kontakt
  • Carina Thorén, 08-12356188
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb