S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Klinik 2

Vi söker specialistläkare inom oftalmologi med inriktning mot medicinsk retina. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan till sektionen för medicinsk retina i våra moderna och nybyggda lokaler i Hagastaden.

Om oss

Sektionen för medicinsk retina vid S:t Eriks Ögonsjukhus har som målsättning att vara ledande både nationellt och internationellt. Vi är en stor sektion med 14 stycken läkare som bedriver bred mottagningsverksamhet och forskning i framkant. Sektionen ingår i kliniken för retina, patologi, onkologi och ST-läkare.

Om tjänsten

Mottagningsarbete samt att utföra intravitreala injektioner är en del i sektionens dagliga arbete tillsammans med forskning och utveckling.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla området. I arbetet ingår mottagningsarbete, intravitreala injektioner, retinal laser och att delta i S:t Eriks övergripande beredskap och jourverksamhet. I tjänsten ingår även att utbilda och undervisa

Kvalifikationer

Du är specialistläkare inom oftalmologi och har arbetat som specialistläkare i minst ett år. Erfarenhet av arbete inom medicinsk retina, intravitreala injektioner samt goda pedagogiska kunskaper och forskningserfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga men trivs även med att arbeta självständigt. Som person är du noggrann, ansvarstagande och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Villkor

Tillsvidare, heltid. Provanställning i sex månader kan bli aktuellt.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare   

Du ska bifoga följande obligatoriska dokument i din ansökan. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända. Kontaktuppgifter ska skrivas digitalt.  

Meritförteckning för läkare (särskild meritförteckning korrekt ifylld, skriven på dator, underskriven av den sökande samt vidimerad av två personer.) Legitimationsbevis läkare Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall) Bevis om docentur (i förekommande fall) Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer Personligt brev

Dokumentet Meritförteckning för läkare hittar du på vår webbplats www.sankterik.se/om-oss/jobba-hos-oss/ansokan-lakartjanster

Samtliga korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4654
Kontakt
  • Nicolina Johansson, 08-12323226
Facklig företrädare
  • SACO/Läkarföreningen, -
  • Vårdförbundet, -
  • Kommunal, -
  • Yesenia Ortega Melin, SACO/Läkarföreningen, 08-12323354
  • Ingrid Campbell, Kommunal, 08-12323506
  • Malena Kvarnström, Vision, 08-12323141
Publicerat 2023-10-16
Sista ansökningsdag 2023-11-10

Tillbaka till lediga jobb