Södersjukhuset AB, Kvinnosjukvård, vårdavdelning 72

Vill du bli en del av en grupp engagerade kollegor med en god gemenskap? Då ska du definitivt söka rollen som bemanningsassistent på den gynekologiska sektionen på Södersjukhuset!

Arbetsuppgifter

Som bemanningsassistent på Kvinnoklinikens gynekologiska sektion ansvarar du tillsammans med vår nuvarande bemanningsassistent och vårdenhetscheferna för att bemanna de olika enheterna – AV-SÖS, abortenheten, gynekologiska akutmottagningen, gynekologiska avdelningen och gynekologiska mottagningen.

Du är framförallt Heromaansvarig. Heroma är vårt schema- och lönesystem. I din rollbeskrivning ingår då att administrera och handlägga ärenden i Heroma. Du ansvarar för den kortsiktiga och långsiktiga personalplaneringen och ser till så att den byggs utifrån lagar, avtal och riktlinjer och att den möter organisationens behov. Utöver schemaplaneringen innefattar även dina ansvarsområden bland annat att lägga upp nya schemaperioder, registrera korttidsfrånvaro och friskanmälningar, fastställa ledigheter, ansvara för att samtliga pass är bemannade på enheterna utifrån de bemanningsbehov som finns och rätta in- och utstämplingar i systemet. Vidare kommer du ha en tät kontakt med avdelningens medarbetargrupp. Detta för att kunna introducera, utbilda och säkerställa att medarbetare självständigt kan hantera och arbeta i Heroma.

Du ansvarar för att de nyanställda har ett schema som är förenligt med de villkor som gäller och vid behov hjälper du till med att de administrativa uppgifter som kommer med nyanställningar, såsom att tilldela dem ett skåp i omklädningsrummet och ge dem informationsmaterial om verksamheten. Om behovet finns hjälper du även till med att skapa scheman och behörigheter till studenter som utför sin praktik på någon eller flera av våra enheter.

Vi erbjuder

Hos oss får du en strukturerad och individanpassad introduktion för att snabbt känna dig trygg i ditt arbete. Personalgymmet erbjuder ett brett utbud av styrketräning och träningspass helt kostnadsfritt och det finns möjlighet till en friskvårdstimme i veckan. Årligen kan du använda ditt friskvårdbidrag.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är vårdutbildad på något sätt. Gärna med tidigare erfarenhet av att ha arbetat som bemanningsassistent. Som bemanningsansvarig är det även viktigt att du har god kommunikativ förmåga och serviceinriktad då medarbetare främst vänder sig till dig allt gällande schema och planering för verksamheten. För att trivas i rollen är det även viktigt att du är flexibel  och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Därför söker vi en person som är ansvarsfull, engagerad och trivs med att arbeta i team.

Du bör ha en god IT-vana och förmågan att arbeta utifrån organisatoriska mål. Vi ser även att du har goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Heroma. Likaså om du tidigare arbetat med arbetsmiljölagen och/eller arbetstidslagen.

Villkor

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% som inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetstiden är 40 timmar/vecka.

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar registreringskontroll före beslut om anställning.
Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och kalla till intervju innan sista ansökningsdagen. Din ansökan är inte komplett utan bifogat examensbevis som sjuksköterska.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4577
Kontakt
  • Louise Liljegren, 072-5694249
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0812361683
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb