Folktandvården Stockholm

Vi ser fram emot att få välkomna en TANDHYGIENIST till oss i Sickla, som är nyfiken på en spännande arbetsplats med hög kompetens!

Vår fina klinik består av tolv ljusa behandlingsrum inhysta i den vackra industrifastigheten "Luftverkstaden" från 1927, centralt beläget i Sickla köpkvarter, nära tvärbanan, saltsjöbanan och bussar. Vårt kliniklag består av tolv tandläkare varav en kirurginisch, en endodontinisch, en pedodontinisch och inom snar framtid även en protetiknisch, tre tandhygienister och sexton tandsköterskor. Vi kännetecknas av positiva, glada och kompetenta medarbetare vilket ger dig som är likasinnad goda möjligheter till att utvecklas och ha roligt på jobbet. Vi arbetar med den senaste tekniken liksom intraoral skanner och operationsmikroskop samt laser.

Ditt uppdrag
Som tandhygienist hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med  kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. 

Då vi har generösa öppettider ingår schemalagd tjänstgöring en dag i veckan till 20.00 samt en lördag per månad.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist med några års erfarenhet i yrket. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå samt en en ekonomisk medvetenhet. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande. 

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen.

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till:

  • Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.
  • Att få handleda nyutexaminerade tandhygienister mot ett extra arvode.
  • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: arbetsledare, klinikchef och nischtandhygienist.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Anställning
Välkommen med din ansökan senast 5 juni 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Då vi har generösa öppettider ingår tjänstgöring till 20:00 en dag i veckan och en lördag/månad. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen bifoga en kopia av din legitimation med ditt cv.  

Vill du veta mer? 
Välkommen att kontakta klinikchef: Alexandra Durgé, 08-123 163 52 eller arbetsledare Solveig Eriksson tel. 08-123 167 30.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4485
Kontakt
  • Alexandra Durgé, 08-12316352
Facklig företrädare
  • Susanna Fooladi, 08-12316750
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb