Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Är du legitimerad röntgensjuksköterska eller allmän sjuksköterska med erfarenhet av mammografi? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! På mammografi i Solna stärker vi nu vårt team och söker dig som vill vara med på en spännande resa där vi tillsammans bidrar till att stärka bröstcancervården. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig:

 • Utbildningsfredagar för att främja internutveckling
 • Möjligheter att delta på kongresser och externa kurser/utbildningar
 • Möjlighet till vidareutbildning på avancerad nivå såsom Magister, PhD
 • Egna HLR- instruktörer som utbildar på plats 

Vidare erbjuds klinisk och akademisk vidareutveckling för all vårdpersonal, bland annat genom den landstingsövergripande kompetensstege som lyfter varje medarbetares professionella potential och specialintressen. 

Självklart får du också ta del av samtliga generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder. Under år 2023 kan du välja mellan friskvårdbidrag på 5000kr eller friskvårdtimme med friskvårdbidrag på 3500kr.

Om tjänsten

Arbetet är omväxlande och stimulerande då du roterar mellan mammografiscreening, kliniska undersökningar, ultraljudsundersökningar samt vår hälsotelefon där du svarar på frågor och ger råd och stöttning till de kvinnor som besöker oss. Det finns även möjlighet till rotationstjänst inom andra delar av vår medicinska enhet Radiologi Solna.

Du ingår i ett team med erfarna och kompetenta röntgensjuksköterskor, undersköterskor, radiologer och allmänsjuksköterskor, som tillsammans arbetar med kvinnan i centrum. Vi arbetar med toppmodern röntgenutrustning samt MR kamera dedikerade för våra bröstpatienter.

Tjänsten är förlagd till Mammografi i Solna. 

Vi söker

Som röntgensjuksköterska/allmän sjuksköterska hos oss behöver du ha förmågan att på kort tid inge lugn och förtroende till de kvinnor som besöker oss.

Vi söker dig som:

 • Är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sina rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
 • Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
 • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. 
 • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Vi välkomnar dig till en härlig och kompetent arbetsgrupp där vi tillsammans bidrar med högkvalitativ vård med bröstcancerpatienten i centrum!

Kvalifikationer

Krav:

 • Svensk legitimation röntgensjuksköterska eller allmänna sjuksköterska
 • Erfarenhet av att arbete inom mammografi 
 • Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Meriterande:

 • Goda datorkunskaper och erfarenhet i systemen RIS/ PACS.

Om rekryteringsprocessen 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 1. CV
 2. Svensk legitimation röntgensjuksköterska/allmänna sjuksköterska
 3. Personligt brev (valfritt)

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök.
Löneform Enligt avtal.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4459
Kontakt
 • Bahar Kaya, 0724-698642
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb