Södersjukhuset

Vi söker en specialistsjuksköterska barn och ungdom till Neonatalvårdavdelningen 

Om mottagningen

Mottagningen är speciellt utformad för barn som vårdats på neonatalvårdsavdelning och för familjer som är i behov av extra stöd efter en komplicerad nyföddhetsperiod. Här följs sjuka nyfödda och för tidigt födda barn utifrån individuella behov och enligt uppföljningsprogram. Uppföljning sker av sjuksköterska eller tillsammans med läkare, dietist, fysioterapeut och psykolog. Neonatalmottagningen erbjuder även sjuksköterskebesök som komplement till BVC under den första tiden efter hemkomst. Ett tätt samarbete med neonatala hemsjukvårdens sjuksköterskor säkerställer att alla barn som skrivs ut från neonatalavdelningen får ett optimalt omhändertagande.

Kvalifikationer

Legitimerad specialistsjuksköterska barn- och ungdom med flerårig erfarenhet från neonatalvård. Meriterande är arbete på barnmottagning eller BVC.

Personliga egenskaper
Du är en trygg och stabil person som har förmåga att anpassa dig efter rådande situationer. Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra för att verksamheten ska fungera optimalt. Du har förmåga att relatera till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du har också god förståelse för hur människor utifrån sina förutsättningar tar till sig information och kan anpassa den därefter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 21 augusti
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4426
Kontakt
  • Marina Adler Runow, 08-12364098
Facklig företrädare
  • Centra Söder, 070-4843310
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb