Vill du arbeta i en glad och öppen arbetsgrupp tillsammans med duktiga kollegor? Vi söker nu en logoped till  Neuroteamet på Nacka RehabCentrum!  

På Nacka RehabCentrum finns all rehabilitering inom öppenvård samlad under samma tak i välutrustade lokaler som innehåller både terapibassäng, gym, gymnastiksalar och träningskök. Förutom primärvårdsrehabilitering inklusive neuroteam och kiropraktor bedriver vi specialiserad fysioterapi inom idrottsmedicin, reumatologi, hjärt- och lungsjukdomar, smärta, onkologi och lymfterapi samt neurologi. Vi är många yrkeskategorier och viss rehabilitering sker i team. Det finns en unik möjlighet att samverka med många specialister på samma mottagning. Vi har en egen FoUUI grupp och möjligheter till verksamhetsutveckling och forskning är stor.

Vi kan erbjuda ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar. Vi har flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder fri sjukvård inom primärvården. Till Nacka RehabCentrum finns goda allmänna kommunikationer och vi som arbetar här är ett glatt gäng på 69 personer.

Arbetsuppgifter

Uppdraget gäller två delar. Den ena delen innefattar neuroteamsarbete. Arbetsuppgifterna består till största delen av utredning och behandling av tal- och språkstörningar samt bedömning och rådgivning vid dysfagiproblematik på mottagning eller i patientens hem. Teamet har stående tid varje vecka för konferens och remissgenomgång där du förväntas delta. Ofta görs en första bedömning tillsammans med någon i teamet. I det tvärprofessionella teamet ingår förutom logoped två fysioterapeuter, tre arbetsterapeuter och en kurator. Planeras att utöka till tre fysioterapeuter.

Den andra delen är inom vårdval för logopedi och innefattar bland annat arbete med patienter med förvärvade hjärnskador och olika neurologiska sjukdomar med språk- och talstörning och /eller sväljstörning. Arbetet sker på mottagning, i hemmet och på särskilda boenden.

Anställningsform

Tillsvidare, heltid på 100% med tillträde 2023-08-15. Flexibla arbetstider. 

Kvalifikationer

Leg logoped. Två års erfarenhet inom neurorehab och teamarbete är meriterande. Erfarenhet från slutenvård, gärna från strokeenhet eller medicinsk rehab. Handledarutbildning önskvärt. B-körkort är ett krav. Du ska vara intresserad av att vidareutveckla verksamheten tillsammans med övriga teammedlemmar. Du ska tycka om att arbeta självständigt, inte vara rädd för utmaningar, vara flexibel men kunna sätta gränser. Ett prestigelöst förhållningssätt i teamarbetet är en förutsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av: 

Enhetschef Mimmi Engström
Tel: 073-085 02 40. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4320
Kontakt
  • Mimmi Engström, 073-0850240
Facklig företrädare
  • SRAT Lena Lindberger, 0812335133
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-08

Tillbaka till lediga jobb