Är du en erfaren njursjuksköterska som vill utvecklas i din roll? Vi erbjuder dig en rotationstjänst mellan HND-centrum och njurkliniken. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vårt anställningserbjudande

Nu erbjuds du en unik möjlighet att få utvecklas som njursjuksköterska på landets enda integrerade mottagning för patienter med Hjärt-Njur-Diabetessjukdom. Här får du arbeta med personcentrerad vård på riktigt.
Du har förmånen att rotera mot vår dialys eller vårdavdelning på njurkliniken beroende på tidigare erfarenhet eller intresse.

HND centrum är alltså Sveriges enda integrerade mottagning för komplexa patienter med samtidig hjärt-njur-och diabetessjukdom. På mottagningen arbetar sköterskor och läkare från tre kliniker för att patienterna ska slippa gå på flera olika mottagningar. Vi har en struktur som möjliggör ett personcentrerat arbetssätt och som utgör en modell för framtida integrerad specialistvård.

Arbetsbeskrivning

På HND-centrum har du både egen mottagning, telefonrådgivning samt deltar i teamronder. Du kommer arbeta tillsammans med diabetessköterska och hjärtsköterskor och du kommer lära dig mycket om dessa sjukdomar och hur de interagerar med njursjukdom.

På hemodialysenheten ansvarar du självständigt för hemodialysbehandlingar. Det är ett spännande arbete med en blandning av omvårdnad och avancerade tekniska arbetsuppgifter på enheten och vid externa behandlingar på IVA, HIA och IMA.

På vårdavdelning njurmedicin 1 behandlar vi vuxna patienter i behov av utredning eller behandling med akut eller kronisk njursjukdom.
Som sjuksköterska ingår du i ett team med nära samarbete med läkare, undersköterska och andra vårdprofessioner. Vårdsamordnare, koordinator, iordningställande farmaceut, klinisk omvårdnadsledare, närvarande chefer och kollegor stöttar dig i ditt dagliga omvårdnadsarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med längre erfarenhet inom njursjukvård samt hemodialys.
Erfarenhet av mottagningsarbete och telefonrådgivning är meriterade.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarstagande, positiv och har ett strukturerat arbetssätt. Du har en god samarbetsförmåga och värdesätter teamarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan

Ansökningarna hanteras löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60 % HND och 40 % Njurkliniken
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3914
Kontakt
  • Camilla Zetterlund, HND, 08-12358481
  • Yvonne Axelsson, Dialysmottagningenen, 08-12357726
  • Jenny Bonnet-Ribbing, Vårdavd njurmedicin 1, 08-12356383
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb