Finner du engagemang för att arbeta inom strokevård som sjuksköterska samt ha delad tjänst till vår strokemottagning?

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas och söker dig som vill vara med att utveckla verksamheten på avdelning 8, en internmedicinsk vårdavdelning med inriktning på stroke, diabetes och allmänmedicinska diagnoser. Här får du ett omväxlande och utvecklande arbete som sjuksköterska i en bra arbetsmiljö. På avdelning 8 har vi startat upp en strokemottagning för att följa upp våra patienter som drabbats av stroke och TIA. Strokemottagningen bemannas nu av vår strokesjuksköterska. Vi söker nu dig som är sjuksköterska med erfarenhet inom strokevård, arbetet kommer att fördelas med en 20% delad tjänst till strokemottagningen och resterande kliniskt arbete på avdelningen. Vi värdesätter en personlig mognad, noggrannhet och god samarbetsförmåga. Ett teamarbete mellan alla yrkesprofessioner och över verksamhetsgränserna är en av styrkorna på vår avdelning.

Sjuksköterska, avdelning 8 på Södertälje sjukhus: 

Hos oss får du en individuellt utformad introduktion och en mentor.

Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom internmedicin/strokevård. På mottagningen arbetar du utifrån post stroke checklistan i mötet med patienter.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en organisation med framåtanda där omvårdnaden står i fokus. VO vård deltar i studien Magnet4Europe som syftar till att främja en attraktiv arbetsplats, med ett gott ledarskap som stödjer förbättringsarbete och en stark omvårdnadsprofession.  

Södertälje sjukhus vill prioritera satsningar på de egna medarbetarna och investera i arbetsmiljön. Under våren har en rad åtgärder införts för nya och redan anställda medarbetare inom Södertälje sjukhus, ett arbetsgivarerbjudande. Vi erbjuder dig just nu bland annat:

- 5000 kr i friskvårdsbidrag under 2023.

- Du som legitimerad sjuksköterska kan få en sign-on bonus vid anställning innan 30 april 2023, förutsatt att du inte har varit anställd i Region Stockholm de senaste 6 månaderna.

Dina personliga egenskaper:

Som person är du strukturerad, pedagogisk och en god inspiratör. Du skapar engagemang i arbetsgruppen genom delaktighet och ett kontinuerligt lärande. Du har lätt för att skapa och bibehålla interprofessionella relationer och är lyhörd i ditt sätt. Vidare har du en god förmåga att växla mellan självständigt arbete och arbete i team, allt efter verksamhetens behov. Du har ett genuint intresse för att utveckla vården. Alltid med patienten i fokus.

Dina kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Specialistutbildning är meriterande. Du har tidigare erfarenhet inom strokevård, har du utbildning inom strokevård är detta meriterande. Du är en god kommunikatör i svenska språket, skriftligt såväl som muntligt.

Anställningsform:

Tillsvidare anställning. Heltid.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV.

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt övernskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3661
Kontakt
  • Jeanette Bergkvist-Jansson, 0701684353
Publicerat 2023-04-26
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb