Södersjukhuset AB, Kirurgi, Akutkirurgi

Beskrivning

Vår verksamhet på kirurgkliniken består idag av en elektiv kortvårdsenhet, en gastroenhet, en akut/kärlenhet och en akut/traumaenhet. Vi bedriver ett tätt samarbete mellan våra avdelningar där man får chans till att utveckla sin profession inom de olika verksamheterna.

Arbetsuppgifter

Vill du nu utvecklas i din yrkesprofession som sjuksköterska inom akut/trauma, är du varmt välkommen att arbeta tillsammans med oss. Vi söker både dig som har erfarenhet från kirurgisk vård eller är nyutexaminerad sjuksköterska.

På akut/ÖGB-enheten avdelning 14 vårdas patienter som behöver behandling av akuta kirurgiska och specifika ÖGB ( Övre-gastro och bråck) sjukdomar. Vi tar emot patienter från akuten dygnet runt. Vår avdelning består av 24 vårdplatser där alla våra patienter vårdas i enkelrum. I din roll som sjuksköterska hos oss kommer du planera och leda omvårdnaden av våra patienter. Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor med patienten i fokus med personcentrerat förhållningssätt. Vi arbetar efter utvecklade arbetssätt där vi dokumenterar allt vi gör i real tid ihop hos patienterna. Överlämningar mellan arbetspassen sker via korta läsrapporter/Bedside.  Vi har en lärande, utvecklande och förbättringskultur.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är dessutom en lagspelare som har lätt för att samarbeta.

Du vill jobba inom akut sjukvård där tempot varierar och du trivs med det, men där struktur och ordning ligger till grund för en god arbetsmiljö. Du vill utveckla och påverka vårt arbetssätt på avdelningen samt utvecklas i din yrkesprofession.

Förutom ovanstående är du legitimerad sjuksköterska. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3246
Kontakt
  • Agneta Strååt Gissberg, Vårdenhetschef 13, 08-12362602
  • Birgitta Sandholm, Vårdenhetschef 14, 072-5612431
Facklig företrädare
  • Emil Johansson, Vårdförbundet, 08-12361257
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb