Södersjukhuset AB, Kirurgi, Operation

Vi söker dig som vill vara med och utveckla omvårdnaden på Modul 4

Välkommen till vår moderna högteknologiska operationsavdelning! Avdelningen invigdes i oktober 2019 och består av sex operationssalar, varav två fullutrustade hybridsalar och en robotsal. Operationsavdelningen tillhör VO Kirurgi. Våra kirurger är specialiserade inom akutkirurgi, ÖGI, NGI och kärlkirurgi. Vi utför akut- tarm-, bråck-, gall-, obesitas- och kärlkirurgi. Jourtid ingår även gynekologiska, obstetriska och urologiska operationer. Endoskopiska ingrepp sker dagligen. Vi är Sveriges näst största kärlklinik. 

Här får du arbeta i en högkompetent arbetsgrupp där vi lär av varandra. Vi jobbar efter Sös värdegrund: patienten först, respekt för individen, undvik slöseri och samhällsansvar. Du kommer att vara en viktig medarbetare. 

Du får möjlighet till kompetensutveckling inom och utanför sjukhuset, nationellt och internationellt. Vi arbetar med Region Stockholms kompetensstege. Som ny sjuksköterska får du en introduktion, som är anpassad efter dina individuella behov och tidigare erfarenheter, så att du kan landa tryggt i det nya jobbet. Steril Tekniskt Centrum servar oss dygnet runt med instrument och sterilmaterial så du som operationssjuksköterska kan koncentrera dig på patienten. 

Arbetsuppgifter 

Sedvanliga arbetsuppgifter

Vi erbjuder

  • Ett teambaserat arbetssätt i nära samarbete med anestesipersonal och operatörer
  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap
  • Kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar. Möjlighet finns att fördjupa sig i olika ansvarsområden.
  • En möjlighet att påverka arbetet på avdelningen
  • På avdelningen finns en universitetssjuksköterska och tre omvårdnadsledare(steg 5) som utvecklar verksamheten och stöttar din utveckling
  • Regelbundna reflektionstillfällen då vi värdesätter alla medarbetares psykiska välmående
  • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt gruppträning på vårt eget Hälsoteam. För oss är det viktigt med ett hälsofrämjande förhållningssätt 
  • Individuell schemaläggning

Kvalifikationer 

Vi söker både dig som är ny och dig som är erfaren i din roll som operationssjuksköterska. Du har lätt för att samarbeta och är en god lagkamrat med lösningsfokus. Du bör tycka om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo för att trivas. Ditt engagemang och din nyfikenhet bidrar till utveckling av god och säker vård för våra patienter.

Anställning

Tillsvidareanställning som operationssjuksköterska. Vi tillämpar individuell lönesättning och individuell schemaläggning. 
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Övrig information
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3242
Kontakt
  • Linda Wikström, 08-12361328
Facklig företrädare
  • Pernilla Ingvarsson, Vårdförbundet, 08-6162374
Publicerat 2023-08-23
Sista ansökningsdag 2023-09-17

Tillbaka till lediga jobb