Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, ECT-enheten Danderyd

Är du legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatrisk vård och har intresse för vuxenpsykiatri? Är det dags för dig att ta på dig ett arbetsledande ansvar för en liten grupp sjuksköterskekollegor? Söker du efter nya utmaningar och har intresse av modern och spännande vård? Om det är så kan det här vara jobbet för dig!

Enheten för hjärnstimulering, Psykiatri Nordväst (PNV) är en mottagningsverksamhet belägen på Danderyds sjukhus, som ligger strax norr om Stockholm. Här utför vi medicinska behandlingar i form av ECT, r-TMS och esketaminbehandling (Spravato) för patienter i både öppenvård och heldygnsvård, samt deltar i olika utvecklings- och forskningsprojekt. Vi erbjuder information- och utbildningsinsatser till personal och studenter på kliniken, samt tillhandahåller medicinsk service på sjuksköterskenivå såsom PVK-insättning och provtagning av svårstuckna patienter.

Vår arbetsgrupp består av flera erfarna sjuksköterskor och en medicinskt ansvarig överläkare.

Nu söker vi en arbetsledande sjuksköterska, vars huvudsakliga uppgift är att organisera, planera och leda det dagliga arbetet på enheten.

 

Arbetsuppgifter:

I uppdraget som sjuksköterska med arbetsledaransvar är du direkt underställd enhetschef och har ansvaret att leda och fördela det dagliga arbetet för en arbetsgrupp bestående av 5 sjuksköterskor.

Du ska driva verksamhetsutveckling tillsammans med enhetschef, samt få medarbetarna att växa i sin yrkesroll genom ditt ledarskap.                                                                                          Tillsammans med enhetschefen genomför du arbetsplatsträffar regelbundet och ni arbetar också fram rutiner, samt följer upp att dessa. Du ska även verka för att det är en god arbetsmiljö och ett gott samarbete sker mellan medarbetare inom och utanför den egna verksamheten

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning 100% (40 tim/v) med tjänstgöring dagtid, måndag till fredag.

 

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med några års erfarenhet av psykiatrisk vård. Specialistsjuksköterska inom psykiatrisk omvårdnad är meriterande, men inte ett krav.

 

Personliga egenskaper:

Vi vill att du känner dig trygg och säker i din yrkesroll, vilket betyder att du har arbetat några år som sjuksköterska. I den här rollen vill vi att du är kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera din omgivning och som person är du trygg i dig själv och har självinsikt, samt är både prestigelös och modig.

Du ska ha en mycket god samarbetsförmåga och ska även kunna prioritera bland olika arbetsuppgifter och är flexibel, ansvarstagande och trivs med att arbeta i ett emellanåt högt tempo med ett bibehållet gott humör. Rollen innebär också att du har ett intresse och fallenhet för ledarskap så att du kan stötta och coacha kollegor i det kliniska arbetet.

 

Övrigt: 

Som anställd hos oss får du friskvårdsersättning (5000kr/år ), flextid och möjlighet till en friskvårdstimme per vecka på arbetstid, samt fri sjukvård upp till högkostnadsskydd. Du kan också få kvarstannandebonus som innefattar flera alternativa förmåner i öppen sjukvård, tjänstepension, flertalet försäkringar samt utökad semester efter 40 år.

För dig som sjuksköterska kan vi också erbjuda dig att genomföra din specialistutbildning i psykiatri, inom ramen för din heltidsanställning.


Information om tjänsten lämnas av:

Sektionschef Robert Udd, 08-123 387 62
Biträdande sektionschef Charlotte Eberhard, 08-123 595 96

 

Övrig information:

Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden.

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus!*

* Om du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) på minst 75% mellan den 3 mars och den 30 april 2023 erhåller du en sign-on bonus om 10.000 kr vid tillträdet av anställningen och 10.000kr efter 12 månaders anställning.
Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus)."

 

Varmt välkommen med din ansökan och vi ser fram emot att lära känna dig!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3198
Kontakt
  • Robert Udd, 08-12338762
  • Charlotte Eberhard, 08-12359596
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-05-25

Tillbaka till lediga jobb