Vill du arbeta som sjuksköterska/distriktssköterska på Hallonbergens vårdcentral?

Hallonbergens vårdcentral ligger vid Hallonbergens centrum, nära tunnelbana och bussar. Området består av en blandad befolkning med alltifrån små barn till en äldre generation. Hallonbergens vårdcentral är en välfungerande arbetsplats där vi arbetar med att ständigt fortsätta att förbättra oss.
Vi skapar tillsammans vår arbetsplats och vi har patientens fokus i alla lägen. Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. 
Hos oss arbetar sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor tillsammans med läkare. Vi har en öppen dialog och nära till teamarbete i all patientkontakt.

Som anställd hos oss finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. En trevlig arbetsplats och stimulerande arbetsmiljö. Vi tillämpar flexibla arbetstider som ger dig möjlighet att inom givna ramar påverka dina arbetstider.

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Hallonsbergens vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden.
Läs mer om oss på www.slso.sll.se.

Arbetsuppgifter:
Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter för distriktsköterska eller sjuksköterska på vårdcentral. Tjänsten är till största delen inom hemsjukvården, där du bl.a. ska dela ansvaret med en annan kollega, men innefattar även till viss del planerade och oplanerade besök på mottagningen, jourlinje samt telefonrådgivning. 

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeutbildning med erfarenhet av primärvård och hemsjukvård. Vi välkomnar även nyutexaminerade sökanden. Du får gärna ha god datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare.
Det är meriterande om du har distriktssköterskeutbildning. 

Personliga egenskaper:
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten på vårdcentralen och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundbyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3144
Kontakt
  • Azita Mohammadzadeh, 0700028699
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet (PV Norr), 08-12340490,annika.stigmanslid@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-28
Sista ansökningsdag 2023-04-28

Tillbaka till lediga jobb