Stockholms läns sjukvårdsområde, Habilitering Hälsa, Autismcenter små barn

Specialpedagog

Autismcenter små barn är en länsövergripande verksamhet inom Habilitering & Hälsa, för barn 0-6 år med diagnos inom autismspektrum. Vi strävar efter att ligga i framkant gällande forskning och utveckling för vår målgrupp. Tillämpad beteendeanalys (TBA) präglar vårt arbetssätt och våra metoder. Vi arbetar med kunskapsspridning och metodhandledning till barnens nätverk både i grupp och i individuella insatser. Autismcenter små barn består av ca 45 medarbetare och är beläget i trivsamma lokaler på Södermalm, nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

 

Arbetsuppgifter
Som specialpedagog vid Autismcenter små barn arbetar du med att göra bedömning av barnets färdigheter och utvecklingsbehov. I samråd med vårdnadshavare upprättar du vård- och åtgärdsplan för att handleda barnets nätverk gällande färdighetsträning inom olika utvecklingsområden, utifrån tillämpad beteendeanalys. Du arbetar självständigt men i nära samverkan med övriga kollegor på enheten. De flesta patientkontakterna sker på Autismcenter små barn, men i ditt arbete ingår även besök i barnets närmiljöer, så som hem och förskola. Du kommer också att hålla i kurser för föräldrar och pedagoger.

Vid Autismcenter små barn finns ett väl utarbetat system för metodstöd och handledning. Som medarbetare har du således goda möjligheter till yrkesmässig utveckling med fokus på tillämpad beteendeanalys.

Vill du jobba med TBA och utvecklas inom det området? Vill du vara med och utveckla verksamheten vid Autismcenter små barn? Vill du arbeta med trevliga, sociala, kompetenta och prestigelösa kollegor, som generöst delar med sig av själv själva och sin kunskap? Då är Autismcenter små barn arbetsplatsen för dig – varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidare, heltid, med start enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Specialpedagog
Erfarenhet av arbete med barn som tillhör målgruppen.
TBA-kompetens är meriterande.

Personliga egenskaper
Du trivs med samarbete samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är strukturerad, kan sätta gränser och prioritera samtidigt som du är flexibel. Du är kreativ, har god initiativförmåga och kan hantera ett högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrig information
Vi tillämpar flexibel arbetstid och har förmåner så som fri hälso- och sjukvård, generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård på arbetstid.


Vid denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Petra Herré
tel: 08-123 354 55

Enhetschef Linda Maurin
tel: 08-123 354 99

Fackliga företrädare
Christina Adler-Carlsson
christina.adler-carlson@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3000
Kontakt
  • Petra Herré, 08-12335455
  • Linda Maurin, 08-12335499
Facklig företrädare
  • Christina Adler-Carlson, christina.adler-carlson@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-26
Sista ansökningsdag 2023-04-11

Tillbaka till lediga jobb