Danderyds sjukhus har sedan ett år tillbaka ett uppdrag att bedriva Specialiserad reumatologisk rehabilitering. Vill du vara med och arbeta i detta spännande uppdrag?

 

Vårt anställningserbjudande

Danderyds sjukhus har sedan cirka ett år tillbaka uppdraget att bedriva Specialiserad reumatologisk rehabilitering. Vi söker nu en till fysioterapeut för en tillsvidareanställning till detta spännande uppdrag!

Vi söker dig som är intresserad av att driva och utveckla verksamheten inom Specialiserad reumatologisk rehabilitering. Arbetet som bedrivs i multiprofessionella team och är personcentrerat, innebär att ta emot och erbjuda rehabilitering för vuxna patienter med inflammatorisk reumatologisk sjukdom enligt aktuella nationella riktlinjer och vårdprogram.

Vi har i gruppen en lång erfarenhet av vård av patienter med reumatisk sjukdom. Du kommer att ha ett nära samarbete med erfarna fysioterapeuter som arbetar på Reumatologmottagningen.

Vi arbetar ständigt med att utveckla vår profession och vårt arbetssätt på sjukhuset och söker dig som vill vara med i detta viktiga arbete.

Du får en lång introduktion i detta uppdrag och du kommer att ha många trevliga kollegor att fråga om råd. Hos oss har vi även en specialist inom reumatologi som hjälper oss att arbeta strukturerat med förbättringsarbeten.

Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas som fysioterapeut!

Danderyds sjukhus är ett sjukhus i expansion och har nära till bra kommunikationer med t ex tunnelbana och knutpunkt för busstrafik. Att vara anställd på Danderyds sjukhus innebär att du får ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds även personalparkering till förmånligt pris.
Allt om dina förmåner 

 

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av att träffa patienter som är inskrivna för en intensiv, strukturerad och sammanhållen rehabiliteringsperiod. Det är patientens mål som styr rehabiliteringens inriktning. Du träffar patienterna enskilt eller i grupp utifrån behov. Du medverkar i ett multiprofessionellt team som innefattar: fysioterapeut, dietist, arbetsterapeut, kurator, läkare och sjuksköterska. Ni har också en administratör till hjälp.

 

Kvalifikationer

Leg fysioterapeut/sjukgymnast med svensk legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Meriterande är erfarenhet av rehabilitering av patienter med reumatologisk sjukdom eller intresse för att lära sig reumatologisk rehabilitering. Meriterande är även magisterexamen och specialistexamen inom reumatologi.

Du får gärna ha erfarenhet av multiprofessionell rehabverksamhet, motiverande samtal, beteendeförändringar och self-management.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att arbeta i en kreativ miljö där din bedömning är viktig för patienten. Du behöver vara trygg att göra självständiga bedömningar.

Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta periodvis i högt tempo. Du har förmåga att ta egna initiativ, prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Du vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra samt utvecklar verksamheten tillsammans. Du är intresserad av att lära dig nya saker och att dela med dig av kunskap och erfarenhet till andra. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Hos oss kommer du till en arbetsplats med en härlig teamkänsla!

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om verksamheten

Vid Fysioterapin Danderyds sjukhus arbetar ca 35 fysioterapeuter fördelade på två enheter - Ortopedi- och reumaenheten samt Andning- och cirkulationsenheten.

Organisatoriskt tillhör du den Paramedicinska Sektionen som består av ca 70 medarbetare fördelade på fyra olika enheter inom Fysioterapi, Arbetsterapi och Nutrition. Här arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter och dietister inom de flesta av sjukhusets verksamhetsområden, med både sluten-och öppenvård. Enheten har en bred kompetens inom respektive yrkesgrupp och kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2791
Kontakt
  • Susanne Ahlström, 08-12356919
Facklig företrädare
  • Thomas Airiro, 08-12564104
Publicerat 2023-05-02
Sista ansökningsdag 2023-05-15

Tillbaka till lediga jobb