Södersjukhuset AB, Ortopedi, Avd 25

Vi söker sjuksköterskor till klinisk utbildningsavdelning (KUA) och vårdavdelning för planerade operationer med ortopedisk inriktning

 Här arbetar vi med:

  • personcentrerat vård
  • ständiga förbättringar och tar vara på nya idéer
  • interprofessionella team
  • interprofessionell undervisning med pedagogiskt stöd för handledarna

Klinisk utbildningsavdelning (KUA)
Avdelningen är en klinisk utbildningsavdelning vilket innebär att du kommer att möta och handleda studenter från olika utbildningar, kurser och yrkeskategorier. Kring varje interprofessionellt studentteam har vi ett interprofessionellt handledarteam med sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare. I teamet ingår även en pedagog som fungerar som stöd till handledarna.

Vårdavdelning för planerade operationer med ortopedisk inriktning
Avdelningens huvuduppdrag är att vårda patienter som kommer in på remiss och är i behov av en ledplastik i höft-, knä- eller axel, samt patienter som behöver ryggkirurgi. Varje dag som opereras mellan fyra till tio patienter med efterföljande kort vårdtid.

Vi arbetar i team, där sjuksköterskan delar ansvaret om patientens vård med undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare. Du arbetar coachande för att öka patienternas motivation och medverkan i rehabilitering efter operationen.


Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har arbetet ett tag.
Hos oss får alla en individuellt utformad och anpassad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. För dig som är nyutexaminerad erbjuder vi en trygg start på din karriär genom introduktion, handledning och fortbildning.

Hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat och glatt team som månar om varandra och varandras arbetsmiljö och sätter patienten i centrum.

Arbetstider
Vi tillämpar individuell schemaplanering där dag, kväll och helgtjänstgöring ingår. Du planerar ditt schema enligt dina önskemål.  

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enlig överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2786
Kontakt
  • Annika Tiliander, 08-12363554
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, 0704843310
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb