Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård

Vill du arbeta i en glad och öppen arbetsgrupp med kompetenta kollegor? Välkommen till oss på Rehabenheten!

Om tjänsten
I detta uppdrag arbetar du med bedömning, behandling samt utvärdering av patienter med sjukdomar och problem från rörelseapparaten. Du har ett nära samarbete med flera olika professioner och arbetar teambaserat. Som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss innebär ditt arbete poliklinisk verksamhet på mottagning, och består av bedömning samt behandling som kan förekomma såväl enskilt som i grupp. Vid behov gör vi också hembesök. Utifrån att visst arbete sker i team söker vi dig som trivs med det och har en god samarbetsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår även handledning av studenter. 

Om dig
Vi välkomnar dig som tycker det är roligt att arbeta med patienter med vanligt förekommande sjukdomar inom rörelseapparaten. Kravet är att du är legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet från primärvårdsrehabilitering.

För att passa i rollen som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss är det viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt och har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du bör också vara intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med oss och är inte rädd för nya utmaningar eller att hugga tag där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi värdesätter den kvalitét som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss
Vill du arbeta i en glad och öppen arbetsgrupp med kompetenta kollegor? På rehabenheten är vi idag flera sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, dietister samt kuratorer med mångårig erfarenhet av rehabilitering i öppenvård. Vi jobbar i en flexibel digital miljö där kreativiteten flödar. Vi erbjuder flexibla arbetstider, arbetssätt samt friskvårdsbidrag.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2785
Kontakt
  • Carina Morén, 0176-328727
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, 0176-10100
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb