Södersjukhuset AB, Specialistvård, Onkologiska kliniken,

Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Södersjukhuset har cirka 4800 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss på Södersjukhuset är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

 

Vårt anställningserbjudande

Du kommer vara delaktig vid utredning, behandling och följa upp patienter med tumörsjukdomar i olika stadier. Du kommer att ingå i ett team av olika professioner som omhändertar patienterna inom och utom kliniken. Som dietist hos oss arbetar du mycket självständigt, samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med vår onkologiska vårdavdelning kring patienternas nutritionsbehandling. Vårt största område är onkologi men i uppdraget ingår också patienter från infektionskliniken samt urologkliniken.

På Onkologiska kliniken arbetar ca 200 medarbetare i olika professioner och verksamheten kännetecknas av ett gott och nära samarbete mellan olika yrkeskategorier. På kliniken arbetar vi i en kunskapsintensiv verksamhet där sjukhusets värderingen ”för patienten med patienten” vägleder oss i vårt dagliga arbete. Vårt mål är att bedriva en individanpassad cancervård av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm.


Du erbjuds en individuell inskolning med kontinuerlig återkoppling relaterat till din tidigare erfarenhet.

Du arbetar självständigt med daglig telefonrådgivning, träffar patienter på vårdavdelningarna och har egen planerad mottagning. Du ger individuell kostrådgivning till våra patienter och fungerar som konsult i näringsfrågor. Även förskrivning av landstingsbidrag för kosttillägg och sondmat ingår.

 

Arbetsbeskrivning

Har ett intresse för onkologi är noggrann och strukturerad, organiserad i ditt arbete och van att arbeta självständigt och i team. Du ska tycka att det är roligt att bidra med dina tidigare erfarenheter och du har lätt att skapa en god arbetsmiljö. Du kommer att möta svårt sjuka patienter som är i olika stadier av sin sjukdom och deras anhöriga vilket ställer krav på att du är trygg i dig själv och i din roll som dietist.

Kvalifikationer

  • Legitimerad Dietist
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom Hälso- och sjukvård samt av att arbeta i interprofessionella team.

Personliga egenskaper

  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timanställning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2770
Kontakt
  • Linda Kullgard, 08-12364506
Publicerat 2023-03-19
Sista ansökningsdag 2023-04-29

Wróć do ofert pracy