Rehab Nordväst

Vi söker dig som vill arbeta med patienter som har en neurologisk sjukdom eller förvärvad hjärnskada, du kanske vill öka din erfarenhet av denna patientkategori eller så är du sugen på att prova på något nytt sätt att arbeta.

Neuroteamet Sigtuna/Upplands-Väsby/Vallentuna som består av professionerna fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och kurator utgår ifrån Märsta. Det består nu av 5 härliga medarbetare, och vår logoped går vidare till nya utmaningar efter 7 år i teamet.

Neuroteamet är en länk i vårdkedjan för patienter med stroke, nyförvärvade hjärnskador och andra neurologiska diagnoser efter utskrivning från slutenvården. I teamet arbetar man tätt tillsammans och sätter upp gemensamma mål ihop med patienten i form av rehabiliteringsplaner. Arbetssättet är patientcentrerat och alla i teamet bidrar med sin specifika kunskap för att patienten ska ha förutsättningar att nå sina mål. Rehabilitering sker framför allt i patientens hem och dess närmiljö men även på mottagning individuellt och i grupp, vi kan även arbeta med videobesök. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande då de helt baseras på patientens individuella behov. Som logoped består dina uppgifter av att bedöma, utreda och behandla personer med förvärvade språk-, tal- och röststörningar samt ät- och sväljproblematik. Även förskrivning och uppföljning av kommunikationshjälpmedel är en vanligt förekommande uppgift.

Neuroteamet Sigtuna/Upplands-Väsby/Vallentuna är ett tilläggsuppdrag till enheten Märsta Rehab och här arbetar ytterligare 17 kollegor med primärvårdsrehabilitering i vårt basuppdrag.

Anställningsform:
Tillsvidare, 80% - 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:
Leg. logoped. Erfarenhet av neurologisk rehabilitering eller medicinsk rehabilitering är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:
Du bör ha mycket god samarbetsförmåga och kunna arbeta både nära andra teammedlemmar och självständigt. Vi ser gärna att du är en problemlösare och att du är flexibel med planering. Du får gärna vara intresserad av vidareutveckling och har intresse för att förbättra verksamheten utifrån nya krav och förutsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Eftersom vi arbetar mycket i patientens hem måste man klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för tobakslukt.

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

För mer information om tjänsten:
Enhetschef Gunilla Berglund Naesenius: 08-12345352

Facklig representant:
Lena Lindberger, SRAT Logopeder: 08-12335133

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Sigtuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2731
Kontakt
  • Gunilla Berglund-Naesenius, 08-12345352
Facklig företrädare
  • Lena Lindberger, SRAT, 08-12335133
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb