Vi söker dig som är undersköterska och vill jobba på vår röntgenavdelning.

Undersköterska på Södertälje sjukhus:  

Vi utför många avancerade undersökningar och erbjuder utmanande arbetsuppgifter i högteknologisk miljö. Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla verksamheten tillsammans med kompetenta och trevliga medarbetare. Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och driven och tillsammans med oss vill utveckla vår röntgenavdelning. På avdelningen arbetar undersköterskor, radiologer och röntgensjuksköterskor tillsammans i team och arbetstempot kan variera samt snabbt skifta och bli högt. Det innebär att du snabbt skall kunna ställa om till olika situationer, och framför allt kunna hantera stressade situationer.

Hos oss på röntgen är arbetet som undersköterska varierande och innefattar bland annat bokning av radiologiska undersökningar i journalsystem Sectra PACS, assistera vid undersökningar av patienter, receptionsarbete samt övervakning av svårt sjuka patienter. Vidare ska du vara behjälplig med punktioner, biopsier, dränageinläggningar, provtagning tillsammans med en röntgenläkare. I arbetet ingår kvälls- och helgtjänstgöring. 

Dina personliga egenskaper:  

Du är positiv och har en god samarbetsförmåga. Du är flexibel, ansvarsfull och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du sätter patienten först, arbetar för helheten och brinner för kvalitet. Du kan hantera ett tidvis snabbt och varierande arbetstempo. Du kan prioritera dina arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Dina kvalifikationer:  

Utbildad undersköterska, gärna med inriktning akutsjukvård/sjukvård. Därtill har du goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift och god datorvana. Erfarenhet från arbete som undersköterska inom röntgenverksamhet och/eller akutsjukvård är meriterande.

Anställningsform:  

Heltid. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2723
Kontakt
  • Irene Löwegren, 08-12324560
  • Nouhad Jallo, 08-12324542
Facklig företrädare
  • Camilla Andersson, 08-12324000
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Tillbaka till lediga jobb