Norra Stockholms psykiatri, Mottagning för neuropsykiatri, S:t Eriksplan


Beskrivning

Vår mottagning är i ett utvecklingsskede och vi söker dig som vill vara med och påverkar och utveckla vården och behandlingsutbudet kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och allmänpsykiatrisk samsjuklighet.

Mottagning är en öppenvårdsmottagning inom Norra Stockholm psykiatri (NSP), som ligger centralt vid S:t Eriksplan. Mottagningen har förutom sitt allmänpsykiatriska basuppdrag där vi arbetar med läkemedelsbehandling, psykopedagogisk behandling, arbetsterapeutiska insatser och gruppbehandlingar, även ett spetsuppdrag att utreda och behandla ADHD.

Vår arbetsgrupp består av en stor bredd av yrkeskompetenser såsom läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, skötare samt medicinska sekreterare. Vi har ett strukturerat arbetssätt som vi tar med oss in i den nya mottagningen, där vi utgår från tydliga rutiner för att underlätta patientarbetet. Arbetsmiljön ligger i fokus då vi anser att det är grunden för att kunna bedriva en god och säker vård.Arbetsuppgifter och Kvalifikationer

Du är överläkare/specialistläkare med stort engagemang för personer med ADHD. Du har en bred psykiatrisk baskompetens och gärna spetskompetens inom neuropsykiatrin. Du arbetar gärna i ett multidisciplinärt team, är intresserad av metodutveckling och förändringsarbete.

Datavana är ett krav, vi arbetar i journalsystemet TakeCare. Jourtjänstgöring på Psykiatriska akutmottagningen kan bli aktuellt om sådant intresse finns, men detta är frivilligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

- Sign-on bonus till dig som skriver på för anställning innan sista april! * Mer information ges på eventuell intervju.

*Den nya medarbetaren ska vid anställningstillfället inte vara anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm. Erbjudandet gäller från 1 mars 2023

 

Villkor

Heltid och tillsvidare.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande under ansökningstiden. Mottagningen har friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och flextid. Individuell lönesättning.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig via mail till:

Ann Grimlund, enhetschef: ann.grimlund@regionstockholm

Sara Elfstrand, enhetschef: sara.elfstrand@regionstockholm.se

Olga Neznanova (medicinskt ansvarig läkare), olga.neznanova@regionstockholm.se

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2715
Kontakt
  • Ann Grimlund, 08-12349021
Facklig företrädare
  • Fredrik von Beetzen, Läkarföreningen, fredrik.vonbeetzen@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Wróć do ofert pracy