Södersjukhuset AB, Sachsska barn- och ungdomssjukhuset, Avdelning 64

Välkommen till avdelning 64 - en avdelning med avancerad akutsjukvård för barn.

Avdelning 64 bedriver sjukvård och är en del av akutvårdssektionen på Sachsska barn- och ungdomssjukhuset. Här vårdar vi allt från det nyfödda barnet till ungdomar upp till 18 års ålder, med skiftande diagnoser och vårdbehov. De vanligaste inläggningsorsakerna är andningsbesvär, infektioner, kramper samt en del kirurgiska uppdrag. Något som är unikt för avdelningen är att vi har möjlighet att vårda barn och ungdomar som är i behov av CPAP och andningsövervak.

Variationen av åldrar, diagnoser, samt familjer och deras situation ger dig stora möjligheter till utveckling och bred kompetens om barn och ungdomar som är i behov av akutsjukvård. Vi arbetar i interprofessionella team. Förutom sjuksköterskor finns undersköterskor, läkare, måltidsansvariga, lekterapeuter, bemanningsassistent, kuratorer och medicinska sekreterare på enheten. Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och som vill vara med och utveckla den viktiga vård som vi bedriver på enheten. 

Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder
akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN:s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.

Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana

 

Kvalifikationer

Krav: Leg sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom barn och ungdom. 

Personliga egenskaper: Vi söker dig som ser möjligheter, är nyfiken, engagerad, flexibel, lösningsorienterad samt med god organisations- och samarbetsförmåga. Du kan arbeta självständigt i din yrkesroll och har förmåga till helhetssyn. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningshandlingarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.  

 

Villkor

Södersjukhuset utför registerkontroll innan beslut om anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38,25 tim/v
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2691
Kontakt
  • Marie Wikström, vårdenhetschef, 08-12365037,072-5993719
Facklig företrädare
  • Thomas Schough, 08-12361274
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb