ASIH Stockholm Norr

ASIH Stockholm Norr söker läkarchef med lust att tillsammans med kloka kollegor driva och utveckla en spännande verksamhet. Vi tror du är specialist i Palliativ Medicin och har bred medicinsk kompetens. Intresse för verksamhetsutveckling, erfarenhet av utbildning och ST-handledning och ett hjärta som brinner för vårdformen ASIH står på önskelistan

ASIH Stockholm Norr har ca 150 anställda fördelade på tre enheter för Avancerad Sjukvård i Hemmet (ASIH) samt en avdelning för specialiserad palliativ slutenvård med 12 vårdplatser, belägen på Jakobsbergs Sjukhus.

Vi bedriver avancerad hemsjukvård dygnet runt i den norra delen av länet, undantaget Norrtälje kommun, för patienter i både kurativ och palliativ fas.

På vår slutenvårdsavdelning vårdas patienter i behov av specialiserad palliativ vård, dvs symtomkontroll som omfattar fysiska, psykiska, sociala och existentiella/andliga behov.

Vi bedriver en aktiv palliativ vård och våra patienter kan vara både i sen och tidig fas av sin obotliga sjukdom.

 

Om tjänsten

ASIH är en verksamhet som är teambaserad men läkarledd.  Som läkarchef ansvarar du för att den medicinska kvaliten i läkarnas arbete upprätthålls, att rekrytering, vidareutbildning och specialisering av läkargruppen skapar en god arbetsmiljö och ger förutsättningar för att ge en god vård i enlighet med vårt uppdrag i en föränderlig omgivning.

Du leder ett 15-tal fast anställda läkare,  randande ST-läkare och ett antal underläkare som stärker upp verksamheten ffa sommartid.

Du ingår i vårt verksamhetsråd där strategiska beslut kring resurser och kvalitetsarbeten fattas.

Deltagande i jourlinje (beredskap i hemmet) liksom visst kliniskt arbete ingår efter överenskommelse.

 

Kvalifikationer

Krav: Erfarenhet av kvalificerad palliativ vård, B-körkort

Meriter: Specialistbevis i Palliativ Medicin, erfarenhet av arbetsledning

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som stimuleras av att få möjlighet att leda och utveckla verksamhet och medarbetare i ett ASIH i förändring.

Vi tror att du är kommunikativ och samarbetsinriktad, kan stimulera team-arbetet och vara villig att pröva och utveckla nya arbetssätt

Vi vill att varje patient- och anhörigmöte ska präglas av professionalism, patientsäkerhetstänk och empati,  men också att du som medarbetare varje dag ska kunna gå hem med en bra känsla i magen efter en dag med rimlig arbetsbelastning.  

 

Övrig information

Flextidsavtal.  

Friskvårdsbidrag och friskvård i mån av tid.   

Tillgång till gym.

SLSO´s övriga förmåner ex. fri öppen sjukvård, försäkringar.  

 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.  Personalrepresentanter kan komma  att medverka i rekryteringsprocessens slutfas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2658
Kontakt
  • Carin Joelsson, 0858731799
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, Läkarföreningen, 072–4514355
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-15

Wróć do ofert pracy