Stockholms läns sjukvårdsområde, Primärvård, Segeltorps vårdcentral

Vill du vara med och utveckla Segeltorps Vårdcentral? Då är du varmt välkommen att söka arbete hos oss!

Segeltorp är en regiondriven vårdcentral som ligger i ett äldre villaområde i Huddinge kommun, cirka 5 minuter med buss från Fruängen. Vi har cirka 8100 listade patienter och många av våra patienter är äldre. Vi är en trygg och väl sammansvetsad grupp på omkring 25 anställda som består av läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, kurator, undersköterskor, rehabkoordinator och läkarsekreterare. Vi är många som har jobbat här länge och vi är mycket stolta över vår fina vårdcentral och den vård vi bedriver.

En av våra mottagningssjuksköterskor går vidare mot nya utmaningar och vi söker nu efter dig som vill bli en del av vår fantastiska vårdcentral.

Vi har en mycket stabil och välordnad vårdcentral. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som mottagningssköterska på vårdcentral vilket inkluderar patientbesök och Tele Q.  Vi arbetar med spännande digitala lösningar. Hos oss får du träffa patienter i alla åldrar. Vi har ett nära samarbete på vårdcentralen och korta beslutsvägar. Det finns stora möjligheter att få specialisera sig inom olika områden och ha egen mottagning. Du får gedigen introduktion av erfaren kollega.

Vill du ha ett spännande, utvecklande och varierande arbete där du gör skillnad? Vill du vara med att utveckla och stärka primärvården tillsammans med oss och arbeta mot en ännu bättre och tryggare vård?  Då är du varmt välkommen med din ansökan! Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö, friskvård, flextid samt kompetensutveckling.

 

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med intresse för mottagnings arbete och verksamhetsutveckling. Meriterande om du har arbetat i Take Care. B-körkort och körvana är inte ett krav men är önskvärt.

 

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en positiv inställning, är serviceinriktad och drivande. Du värdesätter en god gruppkänsla samtidigt som du kan arbeta självständigt, alltid med patientens bästa i fokus. Även du som är nyutexaminerad är varmt välkommen att söka.

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Dagtid. Heltid, deltid kan diskuteras.

Tillsättning efter överenskommelse.

 

Upplysning om tjänsten lämnas av:

Natalie Neikter, verksamhetschef
Tel: 0739145383

 

Facklig företrädare:

Vårdförbundet Ulrika Sundbye 
Tel: 08-123 404 90
Mail: ulrika.sundbye@regionstockholm.se

 

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, deltid kan diskuteras
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2565
Kontakt
  • Natalie Neikter, 0739145383
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340490,ulrika.sundbye@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb