Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker dig som vill arbeta med hela bredden av obstetrik, det mest högspecialiserade men även det helt okomplicerade.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjlighet att vara en del i en organisation som har i uppdrag att leda utvecklingen inom hälso- och sjukvård. Du får vara del av en grupp läkare som tillsammans med barnmorskor och undersköterskor är dedikerade att ge bästa tänkbara graviditets- och förlossningsvård till våra patienter.

Vi har kontinuerlig intern och extern kompetensutveckling.

Självklart får du ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på slutenvårdsavdelningarna; antenatal, förlossning och eftervård samt mottagningsarbete inom specialistmödravården. Det ingår även att delta i utvecklings- och förbättringsarbeten som en del i verksamhetens löpande arbete. Jourarbete ingår.                       

Vi söker

Vi söker dig som har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vi vill vidare att du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Positivt är också om du ofta kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och att du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad läkare
  • Specialistbevis i Obstetrik & Gynekologi

Meriterande: 

  • För biträdande överläkartjänst: Disputation samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter

För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års klinisk heltidstjänstgöring.

För överläkarbefattning minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens, samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad. Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

- Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2564
Kontakt
  • Ingela Hulthén Varli, ingela.hulthen-varli@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen, lakarforeningen@karolinska.regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-05-24

Tillbaka till lediga jobb