Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer, ME Övre buk

Är du legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av yrket? Vill du arbeta i ett multiprofessionellt team där läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietister och kuratorer samarbetar? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder

 • En individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter.
 • Möjlighet att arbeta i ett multiprofessionellt team med ett gott och nära samarbete mellan olika yrkeskategorier.
 • En bred grund att stå på där du utmanas i ditt dagliga arbete för att öka din kompetens. Vi lägger stor vikt vid att kunna kompetensutveckla dig som sjuksköterska genom utbildning både teoretiskt och praktiskt i en stimulerande arbetsmiljö.
 • 5000kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme samt 3500kr i friskvårdsbidrag.
 • Chansen att bli en del av Tema Cancer som är Karolinska Universitetssjukhusets största tema. Hos oss har du som sjuksköterska möjlighet att växa och utvecklas i olika roller.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss på Tema Cancer får du arbeta med den mest avancerade cancervården i Region Stockholm. Till oss kommer även patienter från hela Sverige då vi är ensamutövare av deras behandling. I rollen som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av patienten. Du är ”spindeln i nätet” och har kontakt med alla professioner kring patienten så som läkare, dietist, fysioterapeut med flera.

Den hepatologiska patienten kan ha en kronisk leversjukdom eller levertumör. De flesta patienter med kronisk leversjukdom går på regelbundna kontroller på mottagningen både hos läkare och sjuksköterska. Patienter med levercancer som får behandling sköts av sjuksköterska, men går på kontroller hos läkare. Vissa patienter som har blivit för sjuka i sin lever utreds för eventuell levertransplantation. Vi är ansvariga för patienten fram tills hen rings in för sin operation.

I denna tjänst har du telefonrådgivning med patienter, egen sjuksköterskemottagning samt administrativ koordinering för våra patienter.

Vi söker dig som

 • Gillar att arbeta med människor. Du har ett holistiskt tänk kring patienten samt vill vara med och utveckla omvårdnaden kring våra patienter.
 • Har mod att agera efter din egen övertygelse. Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med minst 3 års yrkeserfarenhet.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete.
 • Tidigare erfarenhet av den hepatologiska patienten.

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform 35000-43000
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2556
Kontakt
 • Ann-Sofie Thomassen, 0701671123
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb