Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatrisk avdelning 20 Nacka

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr*.Är du en engagerad sjuksköterska som just tagit examen eller har erfarenhet från äldreboende, somatik och/eller psykiatri, då är detta något för dig! Vi tillhandahåller psykiatrisk vård av bästa kvalitet för våra äldre patienter.


Om oss på avdelning 20 Nacka sjukhus
Psykiatrisk avdelning 20 är en äldrepsykiatrisk akutvårdsavdelning som i dagsläget har 14 vårdplatser. På avdelning arbetar vi med psykiatrisk omvårdnad, stöd och behandling till äldre personer som har olika psykiatriska diagnoser och även patienter med demensproblematik. Vården inbegriper periodvis basal omvårdnad för flera patienter. Patienterna vårdas frivilligt eller under tvång hos oss. Personalgruppen på avdelning har arbetat länge tillsammans. Vi sätter stort värde vid en positiv hållning i arbetet!

Verksamheten är utvecklad för att underlätta kontakten mellan patient, familj- och närstående, kommun/socialtjänst och öppenvårdsmottagningar. I det dagliga arbetet strävar vi alltid efter att tillämpa ett personcentrerat arbetssätt med patientens individuella behov i fokus.

Vi betonar värdet av evidensbaserad diagnostik och behandling. För att säkerställa kvalitet och jämlik vård vägleds arbetet av vårdprocesserna inom SLSO psykiatri. Vi arbetar i professionella team som består av skötare, farmaceut, sjuksköterskor, kurator, medicinsk sekreterare och läkare.

Arbetsplatsen ligger i nybyggda lokaler i Nacka sjukhus intill Ektorps centrum med goda kommunikationer samt nära till natursköna Nyckelviken och Långsjön. 

Ditt arbete som sjuksköterska
Som sjuksköterska på avdelningen har du en arbetsledande funktion gällande den psykiatriska och somatiska omvårdnaden. Du har även kontakt med vårdgrannar och närstående. Du arbetar med arbetsuppgifter i form av medicinutdelning och dokumentation i journalsystemet TakeCare.

Våra förväntningar på dig
Vi letar efter dig som växer i samarbete med andra, som har en förmåga att möta patienter med psykisk ohälsa och vill vara med och utveckla avdelning. Du är flexibel i arbetet med en positiv grundinställning. Du har en empatisk förmåga som speglas i en nyfikenhet och öppenhet för nya människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Vidare ställer vi krav på att du är legitimerad sjuksköterska.

Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, dag- och kvällsschema. Vi arbetar två helger av fem.

Vi erbjuder möjlighet att arbeta på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling. Vi har en arbetsmiljö med tydliga roller och ett multiprofessionellt teamarbete för att våra patienter ska få en god, säker och jämlik vård.

Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

*För att du ska vara berättigad till signeringsbonus krävs:

  • Att du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) senast den 30 april 2023.
  • Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus).

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2554
Kontakt
  • Eva-Lotta Melin, 08-12368427
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Tillbaka till lediga jobb