Specialisttandvård Pedodonti

Vi söker tandläkare för meriteringstjänstgöring i pedodonti vid Eastmaninstitutet

Eastmaninstitutet är Folktandvårdens specialistklinik i Stockholm och är beläget vid Vasaparken centralt i stan. Hos oss har vi nio avdelningar, 61 behandlingsrum och vi är cirka 250 anställda. Eastmaninstitutet är ett nav i kunskapsöverföringen inom både specialist-och allmäntandvård i och med att samtliga specialiteter samlas i ett och samma hus och är remissinstans för hela region Stockholm.

Ditt uppdrag
Folktandvården Stockholm vill bidra till att meritera medarbetare inför en framtida ST-tjänstgöring inom pedodonti. Nu har du möjlighet att få vidareutveckla dig inom pedodontiområdet, vilket du kan göra hos oss på pedodontikliniken genom att behandla barnpatienter med behov av specialiserad tandvård. Du kommer att få behandla barnpatienterna under handledning av specialister inom pedodontin.

Pedodonti kliniken bedriver ST-utbildning, kompetensutveckling gentemot allmäntandvården och deltar aktivt i utvecklingen av specialisttandvården i Stockholm. Vi är en arbetsplats som kännetecknas av positiva och utvecklingsorienterade medarbetare, vilket ger dig goda möjligheter till att utvecklas. 

Din bakgrund
Du är en legitimerad tandläkare med minst två års erfarenhet från både barn- och vuxentandvård. Du ska ha ett genuint intresse inom ämnesområdet pedodonti och du ska kunna påvisa det genom genomförda utbildningar och att du utfört ett flertal omfattande behandlingar. Vi vill gärna se att du tagit ansvar för att utveckla tandvården inom pedodonti på din hemmaklinik.

Vidare söker vi dig som är en prestigelös, utåtriktad och lösningsinriktad person. Du värdesätter god odontologisk kvalitet och är ekonomiskt medveten. Vi lägger stor vikt vid hur målinriktad du är och dina personliga egenskaper. Yrkesskicklighet och de personliga egenskaper som rollen kräver, ska verifieras via referenser. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Anställning
Det här en visstidsanställning på deltid under 24 månader eller en heltidsanställning på 100 procent under ett år, med tillträde enligt överenskommelse.

Om du är en extern sökande kommer du erbjudas en tillsvidareanställning på 50 procent på en av våra allmäntandvårdskliniker i kombination med en 50 procent meriteringstjänst på Eastman pedodonti.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV, personliga brev och bifoga intyg på legitimation genom vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdagen är den 2 april-2023, dock kommer urvalsprocessen att ske löpande och tjänsten kan då komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök gärna redan idag.

Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef, Annika Julihn, 08-123 165 58

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100 procent
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2497
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, 08-12315232
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb