Psykiatricentrum Södertälje, Avdelning 34

Ditt engagemang som skötare eller undersköterska spelar en avgörande roll i mötet med psykiatriska utmaningar. Välkommen till en klinik där du inte bara arbetar – du påverkar och gör skillnad varje dag. Hos oss får du en givande arbetsmiljö med meningsfulla arbetsuppgifter, inspirerande kollegor och närvarande ledarskap.

VAD VI ERBJUDER DIG

Vi tror på att utveckling är nyckeln till framgång. Här har du möjlighet att växa och utvecklas genom generösa kompetensutvecklingsmöjligheter. Vi värnar om ett hållbart arbetsliv och erbjuder dig förmåner som friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvårdstimme och tillgång till personalgym.

OM TJÄNSTEN

I rollen som undersköterska på vår avdelning kommer du att vara en viktig del av en omvårdnadsgrupp tillsammans med sjuksköterskor, kuratorer och läkare. Du kommer att vara involverad i patientens psykiatriska vård samt bidra till somatiskt omhändertagande och anhörig- och nätverksarbete. Vårt fokus ligger på vårdplanering och att främja patienternas delaktighet i deras vård. Dokumentation i journalsystemet Take Care är en integrerad del av arbetet, och du kommer även att delta i utvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen.

VI SÖKER DIG

Vi välkomnar dig med en examen från undersköterskeutbildning eller gymnasieskolans vård- och omsorgsprogram. Tidigare erfarenhet inom psykiatrisk, somatisk eller missbruksvård är meriterande. För att trivas i denna roll är det viktigt att du har ett genuint intresse och engagemang för psykiatriska patienter. Din förmåga att hantera människor i svåra situationer och att vara lyhörd och flexibel är avgörande. Stresstålighet och förmågan att agera i akuta händelser är ett måste. Teamarbete är en kärna på vår avdelning, så god samarbetsförmåga är viktigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

OM OSS

Vår heldygnsvård är uppdelad på avdelning 34 och 36, med 16 vårdplatser vardera och en självvaldinläggningsplats på avdelning 36. Vi vårdar patienter från olika diagnosgrupper enligt HSL och LPT. På avdelning 34 finns även två tillnyktringsplatser i samarbete med Beroendecentrum Stockholm och Södertälje sjukhus AB. Vi är ett team av sjuksköterskor, undersköterskor, skötare, kuratorer och läkare.

GÖR SKILLNAD

Ditt arbete som undersköterska har en direkt inverkan på människors liv. Här på Psykiatricentrum Södertälje kan du vara en viktig del i vårt team som strävar efter att göra en positiv och meningsfull skillnad varje dag. Ansök nu och bli en del av vårt engagerade team.

ANSÖKNINGAR OCH KONTAKT

Tillsvidareanställning, heltid. Dag- kväll och helgschemalagd arbetstid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2478
Kontakt
  • Ronny Tejding, 08-12367763
Facklig företrädare
  • Erika Mellqvist, Kommunal , 08-12340470
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Tillbaka till lediga jobb