Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder nu en tjänst med möjlighet till ST-block inom radiologin på Danderyds sjukhus. Rollen som röntgenläkare kräver god analytisk förmåga samtidigt som du på ett lättbegripligt och stringent sätt kan förmedla dina kunskaper och observationer till remittenter och medarbetare.

 

Arbetsbeskrivning

Att genomföra och bedöma radiologiska undersökningar och interventioner, under handledning och i takt med ökad kompetens med ökad grad av självständighet. Jourarbete ingår på sikt, om anställningen omvandlas till ST

 

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med genomförd AT eller BT. Goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt, motsvarande C1.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill ta eget ansvar och vågar fatta beslut. Vi förutsätter att du har goda medicinska baskunskaper. 

Vi är angelägna om att du har god samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt. Självklart är du empatisk som person och tar ansvar för din utbildning och din del av arbetet. Du följer överenskomna arbetssätt och bidrar aktivt till att uppnå verksamhetens mål. Intresse för kvalitetsutveckling och förbättringsarbete ser vi som en viktig egenskap

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt ök
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2459
Kontakt
  • Marie Dyberg, 08-12358658
  • Lena Rosenberg, 08-12357851
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 08-7903300
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-05-07

Tillbaka till lediga jobb