Södersjukhuset AB, Sachsska barn- och ungdomssjukhuset, Vo ledning

Vi söker dig som vill leda våra engagerade och kompetenta medarbetare på avdelning 74 som vårdenhetschef i ett delat ledarskap! 

Avdelningen är en välfungerande akutvårdsavdelning, med uppdrag att vårda barn och ungdomar upp till 18 års ålder med skiftande diagnoser och vårdbehov. Vi söker nu vårdenhetschef för delat ledarskap med stort intresse för ledarskapsfrågor, som tillsammans med chefskollega och medarbetarna vill utveckla verksamheten för att kunna ge barn och ungdomar bästa möjliga vård.  Uppdraget som vårdenhetschef hos oss innebär personal-och ekonomiansvar och du är chef för avdelningens sjuksköterskor och undersköterskor. Till din hjälp finns både enhetsledare och bemanningsassistent på avdelningen. 

Södersjukhuset arbetar aktivt med kontinuerlig chefsutveckling och erbjuder olika typer av stöd i chefsrollen.

Du är direkt underställd Verksamhetsområdeschefen för Sachsska och ingår i akutvårdssektionen sektionens ledningsgrupp, som träffas regelbundet. Förutom avdelning 74 består sektionen av ytterligare en vårdavdelning samt vår akutmottagning för barn. 

Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet till alla. FN:s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten. Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning. Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Anställningsform:
Chefskapet är tidsbegränsat och kombineras med en grundanställning tillsvidare som sjuksköterska.

Kvalifikationer:
Leg sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom barn och ungdom. Vi ser gärna att du har ledarskapsutbildning samt att du har arbetat som chef tidigare.

Personliga egenskaper:
Till dina personliga egenskaper hör att du är nytänkande och initiativrik med förmåga att engagera och skapa delaktighet. Du ska ha god ledarskapsförmåga och ett prestigelöst arbetssätt.

Övrig information:
Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2431
Kontakt
  • Fredrik Stenius, 08-12364029,072-4688623
Facklig företrädare
  • Jaana Ingesson, Vision, 08-12364060
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb