ASIH Stockholm Norr

Regionens ASIH Stockholm Norr söker nu kompetenta och erfarna ssk som vill vara med att bygga upp vår nyinrättade sjuksköterske-pool.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med flexibla arbetsvillkor och extra ersättning för tiden du ingår i pool-systemet. Du tillhör en enhet, men kan efter behov tjänstgöra på någon av våra tre ASIH-enheter, eller vår fina palliativa vårdavdelning belägen på Jakobsbergs Sjukhus.

Vi söker dig som är erfaren, gärna vidareutbildad och med ASIH-erfarenhet, och som vill ha ett utvecklande, spännande, mycket ansvarsfullt och självständigt arbete. Vi testar ett nytt sätt att arbeta och hoppas du vill vara med och bidra!

Vill du arbeta med en patient i taget där du är med och planerar din dag och trivs i bilen mellan besöken? Arbetet som sjuksköterska inom ASIH är självständigt, och med patientens välbefinnande i fokus. Avancerad sjukvård i hemmet innebär att vi möjliggör för svårt sjuka patienter att kunna vistas i hemmet trots ett stort vårdbehov.

Om tjänsten 

Vi vill att du känner dig trygg och säker i ssk-rollen. Det betyder att du har arbetat några år, gärna inom ASIH. Du bör ha erfarenhet av svårt sjuka patienter, och är van att hantera viss medicinskteknisk apparatur. Vi vill att du känner dig bekväm i att fatta egna beslut, är flexibel, kan göra prioriteringar och grundar dina beslut i samarbete med kollegor i teamet. Du sätter patienten i focus, arbetar team-fokuserat och har stor vilja att tillsammans med teamet göra det allra bästa för patienten.

Dina blivande arbetskamrater beskriver arbetet som omväxlande och fritt, med kollegor som alla har ett stort engagemang för patienterna.

Vi vill att du tycker det är roligt med verksamhetsutveckling, och att du tillsammans med oss vill vara med och pröva och utveckla en intern poolverksamhet för regionens ASIH på Norrsidan.  

Känns detta intressant, hör gärna av dig så berättar vi mer om vår verksamhet och om projektet som vi nu inleder!

 

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska. B-körkort

Meriter: Erfarenhet av ASIH eller basal hemsjukvård

Vidareutbildning; Gärna distrikt, onkologi eller palliativ vård.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter högt egenskaper som att vara; flexibel, ansvarskännande, intresserad för utvecklingsarbete, ödmjuk, trygg i professionen, kollegial, kommunikativ, strukturerad, nyfiken och respektfull

 

Övrig information

Då vårdarbetet inom ASIH sker i hemmiljö så kan du inte vara överkänslig. Pälsdjur, rökning, starka dofter och andra allergener kan förekomma.

Vi erbjuder en individanpassad introduktion.   

Individuell schemaplanering dag/kväll och helg. Efter ök kan även natt vara aktuellt.

Flextidsavtal.  

Friskvårdsbidrag   

Tillgång till gym, idrottssal och bastu i anslutning till kontor på 3 av våra enheter      

SLSO´s övriga förmåner ex. sk sign-on bonus, fri öppen sjukvård, försäkringar.  

Vi följer SLLs arbetstidsavtal med Vårdförbundet. Avtalet innebär tex att sjuksköterskor som arbetar skift i dygnet-runt-verksamhet tjänar in tid till en tid-bank. Tiden kan sedan tas ut i motsvarande tid, pengar eller pensionsavsättning, enligt medarbetarens önskemål. Även kvarstannandebonus finns. 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad Tillsvidareanställning med tidsbegränsad projektanställning i pool på ASIH Stockholm Norr
Ort Solna, Danderyd, Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2321
Kontakt
  • Eva Berggren, 0730649201
  • Anette Lundberg, 08-12347721
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-04-11
Sista ansökningsdag 2023-04-28

Tillbaka till lediga jobb