Psykiatri Södra Stockholm, Ångestmottagning Rosenlund

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr*.

 

Om Ångestmottagningen
Ångestmottagningen Rosenlund är centralt belägen på Södermalm. Mottagningen tar emot patienter för psykiatrisk bedömning, utredning och behandling av ångestsjukdomar, OCD och posttraumatiskt stressyndrom.

Mottagningen är stadd i förändring där implementering av vårdprogram och processkartor står i fokus för förändringen. En vision på lite längre sikt är att bli en mottagning där det bedrivs högkvalitativ forskning

På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, psykoterapeuter, skötare, kuratorer, rehabkoordinator och fysioterapeut tillsammans.


Ditt arbete som specialistläkare/överläkare
Som specialistläkare/överläkare hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete. Du gör bedömningar och utredningar och ansvarar för vård och behandling. Du samarbetar med kollegor, vårdgrannar och andra aktörer samt arbetar utifrån evidens och den enskilde patientens behov. Du bidrar aktivt till mottagningens utveckling. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.


Våra förväntningar på dig
Du är kunnig inom ditt fält och trivs med att dela med dig av din kunskap. Du förstår vikten av att arbeta evidensbaserat samt har ett intresse för utvecklingsfrågor och bidrar aktivt till verksamhetens utveckling.

Du har förmåga att arbeta strukturerat, självständigt och är vid behov flexibel i ditt arbetssätt.

Du har en god social kompetens och bemöter patienter och kollegor med respekt. Du har lätt att samarbeta och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Vidare är du legitimerad läkare med specialistkompetens i psykiatri. Du har ett intresse av att arbeta med patienter med ångestsjukdomar, OCD och posttraumatiskt stressyndrom. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med detta är det meriterande. God svenska i tal och skrift samt goda datorkunskaper är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid 40h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården.

Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. Kliniken tillämpar SLSO’s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

*För att du ska vara berättigad till signeringsbonus krävs:

  • Att du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) senast den 30 april 2023.
  • Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus).

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2294
Kontakt
  • Nada Gorgis, 070-3883574
  • Ljufur Dagsson, 08-12341682
Facklig företrädare
  • Amanda Aldervall, Läkarföreningen, 070-3239230
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb