Norra Stockholms psykiatri, Avd 25


Vi är en stabil och sjukskötersketät avdelning, här får du möjligheten och tiden att arbeta personcentrerat. Humor är viktigt hos oss! Är du vår nya kollega?

 

Beskrivning

Avdelning 25, en del av Norra Stockholms psykiatri, är en affektiv avdelning med 16 vårdplatser och en genomsnittlig vårdtid på ca 10 dagar. De patienter som vårdas har huvudsakligen någon av diagnoserna depression, bipolär sjukdom, ångestbesvär, personlighetsproblematik eller neuropsykiatrisk problematik.

Hos oss arbetar 30 medarbetare bestående av skötare, sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, läkare och kurator. Avdelningen är centralt placerad i trevliga lokaler på Kungsholmen vid S:t Görans sjukhus.

Vår arbetsmiljö präglas av en god stämning och ett öppet klimat. Vi är en ambitiös arbetsgrupp med stark teamkänsla och mycket humor. Vi arbetar ständigt med utveckling och är bland annat mycket stolta över vårt projekt "Ett samtal om dagen" som vi har arbetat fram. Arbetet på enheten är strukturerat med tydlig ansvarsfördelning och etablerade rutiner. Vi har en hög patientnöjdhet som visar sig bland annat på patientforum samt i våra patientenkäter.

Vi är en och stabil arbetsgrupp med en låg personalomsättning. Nu söker vi en sjuksköterskekollega, gärna med psykiatrisk vårderfarenhet!

 

Arbetsuppgifter

Att arbeta som klinisk sjuksköterska på avdelning 25 innebär bl.a. aktivt arbete med hela omvårdnadsprocessen med största möjliga patient- och närståendedelaktighet. Som sjuksköterska har du en arbetsledande funktion för teamet. Alla omvårdnadsåtgärder, aktiviteter planeras och utförs i möjligaste mån av vårdlagen. Vi arbetar utifrån personcentrerad vård där patientens behov står i fokus.

Avdelning 25 är även kopplad till klinikens mottagning för hjärnstimulering där du vid intresse har möjlighet att verka och då efter delegering administrera ECT (Electro Convulsive Therapy) behandling samt rTMS (Deep Transcranial Magnetic Stimulation) behandling samt vara delaktig i forskningsstudier, där det bland annat bedrivits forskning om depressionsbehandling med ketamin. 

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård eller specialistutbildning inom psykiatri är meriterande, men inget krav. Det är viktigt att du trivs med teamarbete och har en god förmåga att samarbeta, samtidigt som du är självständig och kan fatta beslut som du tydligt förmedlar. Det är också centralt att du är pedagogisk och är intresserad av handledning av både befintlig personal och studenter. Hos oss får du coachning i att utvecklas som sjuksköterska och i din arbetsledande roll.

Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.

 

Villkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Arbetstiden är förlagd enligt schema dag, kväll och helg.

 

Sign-on bonus till dig som skriver på för anställning innan sista april! *

Mer information ges på eventuell intervju.

*Den nya medarbetaren ska vid anställningstillfället inte vara anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm. Erbjudandet gäller från 1 mars 2023.

 

Vi erbjuder dig även:

- Individuellt utformad introduktion med ett mentorsskapsprogram pågående i minst ett år

- Flextid

- Kompetensutveckling

- Fri sjukvård i öppenvård

- Generöst friskvårdsbidrag (5000 kr/år)

- Kvarstannande bonus - efter ett års anställning tillkommer årligen en tidbank på 40 timmar (vid heltid) som kan tas ut i ledighet, pengar eller extra pensionsavsättning.

 

Övrig information

Urval sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2273
Kontakt
  • Anna Carlsson, 08-12349167
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340492
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb