Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård

Om tjänsten

Har du svensk läkarlegitimation och vill göra din ST på en välfungerande vårdcentral i vackra Roslagen? Välkommen till Norrtälje norra vårdcentral!

Hos oss finner du en arbetsplats med god stämning och närhet till flera professioner. Du får god handledning av erfarna kollegor och får själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. Vi erbjuder utbildningsdagar lokalt, utöver egen studietid och gemensamma utbildningar med ST-forum Nordost inom Region Stockholm.

Som ST-läkare i Tiohundra kommer du snabbt att märka av den täta och personliga kontakten med såväl specialisterna på Norrtälje sjukhus som personalen på de övriga vårdcentralerna.  Hos oss finns möjlighet till både flexibla arbetstider och viss del distansarbete. 

Tjänsten är på heltid, tillträde efter överenskommelse.

 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicin.  Förutom god medicinsk kompetens och noggrannhet ser vi att du besitter egenskaper såsom engagemang, mångsidighet och gott bemötande. Tjänsten kräver goda språkkunskaper i svenska, minst C1 nivå. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer och urval kommer ske fortlöpande.

 

Om oss

Norrtälje norra vårdcentral ligger i det vackra gamla lasarettet vid Norrtälje sjukhus. Vi har ca 14.000 listade patienter och här arbetar ca 35 medarbetare.

Hos oss får du trevliga kollegor med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi är en stabil arbetsgrupp som präglas av ett gott arbetsklimat. Här finns diabetes, astma/KOL och hjärtsviktsmottagning, Äldremottagning och sömn- och sårmottagning. På vårdcentralen finns även ett rehabteam med två psykologer.

Vårdcentralerna i Tiohundra ingår i samma verksamhetsområde som Norrtälje sjukhus. Inom verksamhetsområdet finns flera vårdcentraler. Vi samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor både mot sjukhuset och andra verksamheter inom bolaget samt har uppdraget som akademisk vårdcentral (AVC)

Vi är en del av Tiohundra - det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2229
Kontakt
  • Sirpa Hammar, Enhetschef, 08-12328701
Facklig företrädare
  • Nås via växeln:, 0176-10100
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-04-14

Tillbaka till lediga jobb