Södersjukhuset AB, Specialistvård, Ögonklinik, Ögonklin kontorspersonal

Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Södersjukhuset har cirka 4800 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss på Södersjukhuset är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Ögonmottagningen är en öppenvårdsmottagning med akutverksamhet dagtid. Vi tar emot ca 25 000 besök om året. Vi är omkring 35 medarbetare varav fem är medicinska sekreterare och en administratör, för tillfället behöver vi förstärkning till sekreterargruppen.

 Arbetsuppgifter:

Som medicinsk sekreterare hos oss har du ansvar för en rad olika arbetsuppgifter såsom journalskrivning i journalsystemet TakeCare, DRG-registreringar, telefonservice, kassahantering. Administrerar väntelistor, bokning av återbesökstider och andra löpande administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har DRG-utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av TakeCare journalsystem samt kassaarbete.

Vidare är du erfaren och trygg i din roll samt är duktig på svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper:

Du är en person med positiv attityd, är social och har god förmåga att kommunicera. Du har känsla för och tycker om att ge god service till både patienter och kollegor. Vidare är du noggrann och kan prioritera, är flexibel och kan vid behov ta snabbt beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning, heltid/dagtid, måndag-fredag, 39,50 tim/vecka samt möjlighet till flex. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av:

Chef, medicinsk sekreterare Mercan Epyildirim

Tel: 08-123 637 33

Facklig representant:

Vision SÖS, kontakta växeln 08-123 610 00

Övrig information:

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Personlig inskolning planeras.

Anställda på Södersjukhuset har möjlighet till en timmes friskvård per vecka på arbetstid och bidrag till annan friskvårdsaktivitet.

Intervjuer sker löpande.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2163
Kontakt
  • Chef, medicinsk sekreterare Mercan Epyildirim, 08-12363733
Facklig företrädare
  • Vision SÖS, 08-12361000(vxl)
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-04-01

Wróć do ofert pracy