Vi erbjuder dig en spännande tjänst som enhetschef för vår geriatriska öppenvård som idag består av kognitiv mottagning, osteoporosmottagning samt en mindre återbesöksmottagning. Inom snar framtid kommer vår öppenvårdsverksamhet att växa. En betydelsefull del av tjänsten kommer att kretsa kring utvidgning och förnyelse av mottagningsverksamheten, effektiva flöden och arbetssätt, samverkan och kunskapsspridning.  

Du får en individanpassad introduktion och deltar i kompetensutvecklande aktiviteter för att stärka dig i rollen som chef och ledare.

Om tjänsten
Det geriatriska teamet på mottagningen består av psykolog, undersköterska/koordinator, sjuksköterska, arbetsterapeut och läkare. På kliniken finns även tillgång till kurator, dietist och logoped. Som enhetschef har du medarbetaransvar för en grupp på ca 10 personer bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och psykologer. Du leder, fördelar och utvecklar det vardagliga arbetet samt säkerställer tillgänglighet, kvalitet och att nya arbetsmetoder implementeras. I dina uppgifter ingår långsiktig resurs- och verksamhetsplanering i vilken analys och uppföljning av produktion mot uppsatta mål är en viktig del. Du har nära samarbete med medicinskt ledningsansvarig läkare och andra nyckelpersoner på kliniken, däribland enhetschefer, HR och verksamhetsutvecklare.

Vi söker dig
Du är legitimerad yrkesutövare med erfarenhet av mottagningsverksamhet och ledarskap. Språkkunskaper utöver svenska är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av geriatrik och ledning av förändrings- och utvecklingsarbete.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga förmågor. Vi ser det som en självklarhet att du har god självkännedom och är så pass trygg i dig själv och din profession att du kan utmana din bekvämlighetszon. Som person är du förtroendeingivande och relationsskapande. Du står för ett tydligt, omtänksamt och coachande ledarskap. Du är initiativtagande och strukturerad med förmåga att initiera, följa upp och slutföra aktiviteter.

Anställningsform
Tidsbegränsat förordnande som chef med tillsvidareanställning inom den egna professionen. 
Heltid, 40 timmar per vecka. Tillträde 15 Juni 2023 eller enligt överenskommelse. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2068
Kontakt
  • Katharina Buchta, 0812338006
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb