Vårt anställningserbjudande

Hos oss behöver man inte vara bäst på allt, då vi alla har olikheter som kompletterar varandra. Vi söker dig som tillsammans med kollegor och chefer vill bidra med dina kunskaper för att vara med och utveckla avdelningen framåt.

Du värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och anser att det är viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du får möjlighet att vidareutveckla och fördjupa dina kunskaper. Svarar du ja på frågorna nedan – ”swipa höger” och skicka in din ansökan!

  • Vill du ha en bra introduktion på arbetsplatsen? Vi erbjuder individanpassad introduktion och ett sjukhusövergripande introduktionsprogram om du skulle vara nyexaminerad sjuksköterska.
  • Vill du arbeta efter tydliga rutiner? Vi erbjuder tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet
  • Vill hinna med ditt jobb? Vi vårdar högst 4-6 patienter per sjuksköterska/undersköterska under dag- och kvällstid för att göra vården så säker som möjligt och för att ha en god arbetsmiljö
  • Vill du kompetensutvecklas? Vi erbjuder stora möjligheter till vidareutbildning både internt och specialistutbildningar.
  • Vill du ha stöd i ditt dagliga arbete som sjuksköterska? Vi har stödfunktioner såsom farmaceuter, vårdsamordnare och kontaktsjuksköterskor
  • Vill du arbeta i ett öppet klimat med erfarna kollegor? Vi erbjuder kollegor som du kan fråga om allt!
  • Vill du påverka ditt schema? Vi erbjuder individuell schemaplanering där du i stor mån kan påverka ditt schema.  


Vårdavdelning 65 är klinikens urologiska vårdavdelning med 13 vårdplatser. Vi har både ett elektivt och akut flöde till avdelningen, där de elektiva patienterna genomgår kirurgiska ingrepp för cancer i urinvägarna, urinblåsa, prostata eller njure. Varje dygn tar vi även emot akuta patienter som kan ha drabbats av njurstensanfall, urosepsis, hematuri och andra symtom ifrån urinvägarna. Vi vårdar även akuta patienten med kirurgiska besvär.

 

Arbetsbeskrivning

I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du specifikt urologiskt och ibland kirurgiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från kirurgisk specialitet. Erfarenhet och utbildning inom urologi är meriterande. 

 

Personliga egenskaper

En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du trivs med det patientnära arbete och att du värderar ett gott arbetsklimat högt. Att se möjligheter istället för hinder tror vi är bra, då vi arbetar i en snabbt skiftande verksamhet med ibland högt tempo.

Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Din muntliga kommunikationsförmåga är god och du har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att se helheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt

Lynn, Leg sjuksköterska, på avdelning 65:

”Jag tycker det är skönt att ha tid att ge god vård till mina 5 patienter. Jag skrattar varje dag på jobbet och känner mig trygg med det stabila ledarskap som finns på avdelningen”

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1809
Kontakt
  • Anna Cohen, 08-12356609
  • Filippa Tysk, 08-12355150
Facklig företrädare
  • Maria Hybbinette, Vårdförbundet, 08-12355465
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-19

Wróć do ofert pracy